Xbox 360:n asetusten muuttaminen

Yleiskuvaus

Xbox-käyttöliittymässä voit määrittää tai muuttaa Xbox 360 -konsolin päivämäärän, ajan, kielet ja muita asetuksia.

Konsolin asetukset

Xbox-opas ja Xbox-käyttöliittymä

Xbox 360 -ohjaimen keskellä oleva opaspainike on osoitettu nuolella.

Xbox 360 -oppaan avulla saat käyttöösi usein käytettäviä ominaisuuksia riippumatta siitä pelaatko peliä, katsotko DVD:tä vai käytätkö Xbox-käyttöliittymää.

1. Siirry Xbox-oppaaseen painamalla ohjaimen opaspainiketta .
Xbox-oppaan valikko
  1. Siirry Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen Y-painiketta . Jos käyttöliittymä ei näytä tältä, lue lisätietoja ohjeaiheesta Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Huomautus Pelaaminen saattaa keskeytyä, jos avaat käyttöliittymän pelin aikana. Kun olet avannut käyttöliittymän, voit selata käytettävissä olevia valikkovaihtoehtoja suunta-alustan tai vasemman sauvan avulla.

Xbox 360:n alkuasetukset

Konsolin kielen määrittäminen

Kun käynnistät Xbox 360 -konsolin ensimmäistä kertaa, järjestelmä pyytää sinua valitsemaan kielen.

Oletuskielen määrittäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Language and Locale (Kieli ja alue).
  4. Valitse Language (Kieli) ja sitten kieli, jota haluat käyttää.

Konsolin alueen määrittäminen

Alueen määrittäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Language and Locale (Kieli ja alue).
  4. Valitse Locale (Alue) -kohdasta asuinalueesi.

Päivämäärän ja ajan asettaminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Clock (Kello).
  4. Muuta kellon asetuksia.

Huomautus Konsolin kelloasetuksia ei voi muuttaa, kun olet yhteydessä Xbox Liveen.

• Date and Time (Aika ja päivämäärä): Aseta aika ja päivämäärä.
    • Time Format (Aikamuoto): Valitse 12 tai 24 tunnin kello.
    • Time Zone (Aikavyöhyke): Määritä aikavyöhykkeesi.
    • Daylight Saving (Kesäaika): Valitse On (Käytössä) -asetus, jos haluat, että konsolin kello määrittää kesäajan automaattisesti.

Xbox 360 -konsolin mukauttaminen

Teeman muuttaminen

1. Kirjaudu konsolissa sisään profiiliasi käyttämällä.
  2. Siirry Social (Yhteisö) -osaan ja valitse sitten avatar-hahmosi.
  3. Valitse Change Theme (Muuta teemaa).
  4. Valitse teema.

Huomautus Voit ostaa uusia teemoja Xbox Livestä. Siirry konsolissa Games (Pelit) -kohtaan ja valitse Browse Games (Selaa pelejä), Extras (Ekstrat) ja Themes (Teemat).

Käynnistysohjelmien valinta

Konsolin käynnistämisen yhteydessä avattavien sovellusten valitseminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus).
  4. Valitse Startup (Käynnistys).
  5. Valitse haluamasi käynnistysasetukset seuraavista vaihtoehdoista:

• Disc (Levy)
      Valitse Disc (Levy), jos haluat, että konsolissa olevan levyn toistaminen aloitetaan automaattisesti, kun konsoli käynnistetään.
    • Xbox Dashboard (Xbox-käyttöliittymä)
      Valitse Xbox Dashboard (Xbox-käyttöliittymä), jos haluat, että käyttöliittymä tulee näkyviin, kun käynnistät konsolin.
    • Windows Media Center
      Valitse Windows Media Center, jos haluat, että Windows Media Center käynnistyy, kun käynnistät konsolin.

Konsolin näytönsäästäjän ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Kun näytönsäästäjä on otettu käyttöön, näytön kuva tummenee, kun konsoli on ollut 10 minuuttia käyttämättä.

Näytönsäästäjän ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Display (Näyttö).
  4. Valitse Screen Saver (Näytönsäästäjä).
  5. Valitse Enable (Ota käyttöön) tai Disable (Pois käytöstä).