Xbox 360 -käyttöliittymän tekstit ovat väärällä kielellä

Ongelma

Kun Xbox 360 -konsoli on yhteydessä Xbox Liveen, osa Xbox-käyttöliittymän tekstistä näkyy toisella kielellä. Esimerkiksi aloitussivun eri alueiden tekstit näkyvät toisella kielellä. Näin voi tapahtua, kun Xbox Live -tilin kieliasetus ei ole sama kuin Xbox 360 -konsolin kieliasetus. Ratkaise ongelma varmistamalla, että Xbox 360 -konsolin ja Xbox Live -tilin kieliasetus on sama.

Huomautus Seuraavat Xbox Liven ominaisuudet käyttävät Xbox-konsolin kieliasetusta Xbox Liven kieliasetuksen sijaan:

• Xbox-käyttöliittymän kanavien nimet, kuten My Xbox (Oma Xbox)
  • Xbox Live -kanavien mainossisältö.

Ratkaisut

Vaihda Xbox 360 -konsolin kieltä

Vaihda Xbox 360 -konsolin kieliasetusta suorittamalla seuraavat vaiheet:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Console Settings (konsoliasetukset).
  4. Valitse Language and Locale (Kieli ja alue).
  5. Valitse Language (Kieli).
  6. Valitse kieli, jota haluat käyttää.

Vaihda Xbox Live -tilin kieltä

Voit vaihtaa Xbox Live -tilisi kieltä, jos maasi tai alueesi tukee useita kieliä (esimerkiksi Kanada). Lisätietoja alueen vaihtamisesta on Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen -sivulla.

Voit vaihtaa Xbox Live -tilisi kielen seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Laskutustilin tiedot.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
  3. Jos maasi tai alueesi tukee useita kieliä, valitse kieli Haluttu kieli -kohdasta.
    Huomautus Haluttu kieli -valintaa ei näytetä, jos vain yhtä kieltä tuetaan (esimerkiksi Yhdysvalloissa).
  4. Valitse Tallenna.

Muutoksen näkyminen Xbox 360 -konsolissa saattaa kestää jopa 24 tuntia.

Seuraavassa taulukossa ovat käytettävissä olevat Xbox Live -kielet tietyissä maissa tai alueilla.

Maa/alue

Xbox Live -kielet

• Australia
  • englanti
  • Itävalta
  • saksa
  • Belgia
  • ranska tai hollanti
  • Kanada
  • englanti tai ranska
  • Tanska
  • englanti
  • Suomi
  • englanti
  • Ranska
  • ranska
  • Saksa
  • saksa
  • Iso-Britannia
  • englanti
  • Hongkong
  • englanti tai kiina
  • Intia
  • englanti
  • Irlanti
  • englanti
  • Italia
  • italia
  • Japani
  • japani
  • Korea
  • korea
  • Meksiko
  • espanja
  • Alankomaat
  • englanti
  • Uusi-Seelanti
  • englanti
  • Norja
  • englanti
  • Portugali
  • portugali
  • Singapore
  • englanti
  • Espanja
  • espanja
  • Ruotsi
  • englanti
  • Sveitsi
  • ranska tai saksa
  • Taiwan
  • kiina
  • Yhdysvallat
  • englanti