Xbox 360 -käyttöliittymän vianmääritys

Yleiskuvaus

Lue, mitä pitää tehdä, jos Xbox 360:n käyttöliittymä näyttää erilaiselta kuin esimerkkikuvissa, ystäväluettelo on kadonnut tai konsoli käynnistyy uudelleen satunnaisesti.

Ratkaisut

Käyttöliittymä näyttää erilaiselta kuin esimerkeissä

Käytössäsi saattaa olla konsoliohjelmiston vanha versio. Lisätietoja on ohjeaiheessa Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto.

Ystäväluetteloni on kadonnut

Saat ystäväluettelon takaisin toimimalla seuraavasti:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  3. Pyydä jotakuta ystävääsi poistamaan nimesi omasta ystäväluettelostaan.
  4. Lähetä uusi ystäväpyyntö samalle henkilölle.
  5. Kirjaudu ulos Xbox Livestä ja kirjaudu uudelleen sisään. Ystäväluettelon pitäisi nyt näkyä Xbox-käyttöliittymässä.
Xbox 360 -konsolissa voit mukauttaa ja hallita perheenjäsenten pääsyä peleihin, elokuviin ja televisiosisältöön. Lue lisätietoja Xbox 360:n lapsilukkoasetuksista.

Konsolini käynnistyy uudelleen satunnaisesti

1. Varmista, ettei ohjaimen opaspainike tai konsolin virtapainike ole painettuna tai jumissa, ja käynnistä konsoli sitten uudelleen. Jos näitä painikkeita painetaan, konsoli saattaa käynnistyä uudelleen.
  2. Sammuta virta konsolista.
  3. Jos käytössäsi on Xbox 360 -kiintolevy, varmista, että se on liitetty oikein. Joskus harvoin Xbox 360 -konsoli voi käynnistyä toistuvasti uudelleen ilman näkyvää syytä, jos Xbox 360 -kiintolevyä ei ole liitetty asianmukaisesti. Lisätietoja Xbox 360 -kiintolevyn liittämisestä on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.
  4. Käynnistä konsoli uudelleen.