Automaattisen Xbox Live -sisäänkirjautumisen poistamisesta käytöstä Xbox 360 -konsolissa

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan Xbox Liven automaattinen sisäänkirjautumistoiminto sekä sen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Xbox 360 -konsolissa.

Automaattisen sisäänkirjautumisen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Ota automaattinen sisäänkirjautuminen käyttöön tai pois käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sen jälkeen Profile (Profiili).
  3. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
  4. Valitse Auto Sign-in (Automaattinen sisäänkirjautuminen) ja tee haluamasi muutokset.

Lisätietoja

Automaattisen sisäänkirjautumisen asetus tallennetaan Xbox 360 -konsoliisi, mutta ei Xbox Live -palvelimissa olevaan profiiliin. Jos otat automaattisen sisäänkirjautumisen käyttöön konsolissa, asetus tallennetaan konsoliin, mutta sinua ei kirjata sisään automaattisesti, jos käytät profiiliasi toisessa konsolissa.

Vain yhdellä profiililla voi olla automaattinen sisäänkirjautuminen käytössä yhdessä Xbox 360 -konsolissa. Jos sinulla on useita profiileja samassa konsolissa, ensimmäisen profiilin automaattinen sisäänkirjautuminen otetaan automaattisesti pois käytöstä, kun otat sen käyttöön toisessa profiilissa.