Xbox 360 -konsolin virtapainikkeen valo vilkkuu vihreänä

Yleiskuvaus

Xbox 360 -konsolin virtapainikkeen valo vilkkuu vihreänä, kun konsoli tekee seuraavia asioita:

• Valo vilkkuu nopeasti, kun levykelkka avautuu tai sulkeutuu.
  • Valo vilkkuu hitaasti, kun konsoli lataa Xbox Live -sisältöä konsolin virran sammuttamisen jälkeen.
Kuva, jossa näkyy alkuperäinen Xbox 360 -konsoli ja Xbox 360 S -konsoli. Virtapainikkeen vihreä valo vilkkuu molemmissa laitteissa.

Huomautus Lisätietoja levyasemaongelmien ratkaisemisesta saat Xbox 360:n levyaseman ratkaisusta.

Lisätietoja

Virtapainikkeen valo vilkkuu hitaasti konsolin virran sammuttamisen jälkeen

Jos sammutat Xbox 360 -konsolin virran, kun lataus on käynnissä, konsoli siirtyy alhaisen virrankulutuksen tilaan. Virtapainikkeen keskellä oleva valo vilkkuu vihreänä neljän sekunnin välein, kunnes lataus on valmis. Kun Xbox 360 -konsoli lataa sisältöä alhaisen virrankulutuksen tilassa, virtapainikkeen ympärillä olevat muut valot eivät pala, eikä näytössä tai televisiossa näy kuvaa. Kun konsoli on ladannut kaikki Active Downloads (Aktiiviset lataukset) -jonossa olevat kohteet, konsolin virta sammutetaan.

Jos haluat sammuttaa virran välittömästi ja keskeyttää sisällön lataamisen taustalla, voit poistaa taustalataustoiminnon käytöstä. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
Xbox 360 -ohjaimen opaspainike on osoitettu nuolella.
  1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, Console Settings (Konsoliasetukset) korostettuna
  1. Valitse Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus).
Console Settings (Konsoliasetukset) -näyttö, Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus) korostettuna
  1. Valitse Background Downloads (Taustalataukset).
  2. Valitse Disable (Poista käytöstä).
Background Downloads (Taustalataukset) -näyttö, Disable (Poista käytöstä) -asetus korostettuna
  1. Vahvista muutos valitsemalla Yes (Kyllä).

Huomautus Taustalataukseen menevää aikaa ei lasketa perheajastimen aikarajaan.