Xbox 360 -kiintolevyjen vianmääritys

Etsi ratkaisuja yleisiin Xbox 360 -kiintolevyongelmiin.

Huomautus Saat parhaan pelikokemuksen, kun käytät vain Microsoftin hyväksymiä tuotteita.

Vianmääritys

Konsoli ei tunnista kiintolevyä

Jos Xbox 360 -konsoli ei tunnista liitettyä kiintolevyasemaa, kokeile näitä ratkaisuja seuraavassa järjestyksessä:

1. Ongelman syynä saattaa olla väärin asennettu kiintolevy. Voit tarkistaa asennuksen onnistumisen ohjeaiheesta Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.
  2. Sammuta Xbox 360 -konsoli ja käynnistä se sitten uudelleen:
    1. Sammuta konsoli ja irrota Xbox 360 -kiintolevy.
    2. Käynnistä konsoli ja sammuta se sitten uudelleen.
    3. Kiinnitä kiintolevy ja käynnistä sitten konsoli uudelleen.
  3. Jos omistat toisen kiintolevyn, kokeile sitä konsolin kanssa.
  4. Alusta kiintolevy.
    Varoitus Kun alustat tallennuslaitteen, kaikki kyseiseen laitteeseen tallennetut tiedot poistetaan, eikä niitä voi palauttaa. Varmista ennen kiintolevyn alustamista, että olet varmuuskopioinut kaikki säilytettävät tiedot toiseen laitteeseen. Lisätietoja kiintolevyn alustamisesta saat siirtymällä ohjeaiheeseen Xbox 360 -tallennus ja lukemalla ”Tallennuslaitteen alustaminen” -osion.
  5. Vaihda kiintolevy. Voit tilata uuden Xbox 360 -kiintolevyn Xbox-huoltokeskuksesta.
    Huomautus Takuun piirissä olevan kiintolevyn vaihtamiseen vaaditaan konsolin rekisteröinti. Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Siirry Xbox 360:n takuun ja huollon usein kysyttyihin kysymyksiin.
Jos mikään näistä toimista ei ratkaise ongelmaa, sinun on korjautettava konsoli (kirjaudu tarvittaessa sisään Microsoft-tililläsi).

Virhekoodi E68

Lisätietoja tästä virhekoodista on ohjeaiheessa Virhekoodi E68 tulee näkyviin ja yksi punainen valo vilkkuu, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

Muita virhekoodeja voit hakea Virhe- ja tilakoodien haku -sivulta.

No space available (Vapaata tilaa ei ole käytettävissä)- tai The destination device is full (Kohdelaite on täynnä) -virhe

Yritä vapauttaa tallennuslaitteessa tilaa tai käyttää toista tallennuslaitetta.

Can’t transfer item (Kohdetta ei voi siirtää) -virhe

Not all items are transferable. (Kaikkia kohteita ei voi siirtää.) Jos saat tämän viestin, et voi siirtää kohdetta.

Jos yrität siirtää kohteen profiilista toiseen, sinun on toimittava samalla tavalla kuin alkuperäisen profiilin kohdetta hankittaessa.

Can’t perform action (Toimintoa ei voi suorittaa) -virhe

Jos saat ”Can’t perform action” (Toimintoa ei voi suorittaa) -virheen, kun yrität siirtää, poistaa tai ladata uudelleen Xbox Live -profiilia, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Kirjaudu tietokoneella Microsoft-tilillesi

1. Siirry osoitteeseen accounts.live.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.

Huomautus Jos et pysty kirjautumaan Microsoft-tilillesi, palvelussa saattaa olla teknisiä ongelmia. Yritä kirjautua myöhemmin uudelleen.

2. Jos pystyt kirjautumaan Microsoft-tilillesi tietokoneella, yritä kirjautua sisään Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu 2: Poista mahdolliset samannimiset profiilit

Yritä palauttaa Xbox Live -tilisi käyttämällä samaa pelaajatunnusta ja Microsoft-tilin tietoja, joilla alun perin loit tilisi. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja kirjaudu sitten ulos painamalla X-näppäintä.
  2. Poista Xbox 360 -konsolin profiilit, joilla on sama nimi kuin pelaajatunnuksella, jonka haluat palauttaa. Voit poistaa profiilin seuraavasti:
    1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennus).
    3. Valitse tallennuslaite, johon profiili on tallennettu.
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
    5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili).
  3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  4. Valitse Download Profile (Lataa profiili) noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Sinua kehotetaan alustamaan kiintolevy

Jos käytät muun kuin Microsoftin valmistamaa kiintolevyä, se saattaa näkyä konsolille alustamattomana, jolloin se kehotetaan alustamaan. Yritä ratkaista ongelma irrottamalla kiintolevy ja liittämällä se takaisin kiinni.

Jos nämä menetelmät eivät poistaneet ongelmaa

Mikäli ongelma ei korjaudu edellä olevilla ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.