Sovelluksen ääni- tai kuvaongelmat Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Jos sinulla on sovelluksen sisäisiä ääni- tai kuvaongelmia, perehdy näihin vihjeisiin ja sitten alla oleviin vianmääritysratkaisuihin.

Jos saat virhe- tai tilakoodin, voit etsiä ratkaisua virhe- ja tilakoodien hakusivulta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Testaa Xbox Live -yhteys

Jos videosovelluksessa, kuten Netflixissä, on puskurointiongelmia, testaa ensin Xbox Live -yhteys. Toimi näin:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse verkko, jota käytät Internet-yhteyden muodostamiseen.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Saat lisätukea Xbox 360:n hitausongelman ratkaisusta.

Ratkaisu 2: Poista tallennetut pelitiedot

Jos puskurointiongelma ei poistu, poista sovelluksen tallennetun pelin tiedot. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten ensisijainen tallennuslaite.
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Valitse sovellus, jota ongelma koskee.
  5. Valitse kaikki Saved Game -nimiset kohteet, valitse Delete (Poista) ja vahvista poistaminen.

Ratkaisu 3: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Jos videosovellus lakkaa reagoimasta, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  9. Etsi sovellus.
  10. Valitse sovellus ja lataa se uudelleen.

Jos sovelluksessa on muita ääni- tai kuvaongelmia, siirry Apps (Sovellukset) -sivulle, valitse sovellus, jota ongelma koskee, ja valitse sivulla oleva Troubleshoot problems (Ongelmien vianmääritys) -linkki.

Huomautus Internet Explorer -sovellus ei tue Adobe Flashia. Adobe Flashia edellyttäviä videoita ei voi toistaa tässä sovelluksessa.