Mediasisällön suoratoisto Groovella, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla Xbox 360:een

Voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita tietokoneestasi Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Playeria, Groovea tai Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellusta.

Huomautus Lisätietoja Windows Media Centerin käyttämisestä sisällön virtauttamiseen tietokoneesta konsoliin saat Xbox 360:n Windows Media Center -tuesta.

Vaihe 1: Muodosta konsolilla yhteys verkkoon (jos et vielä ole sitä tehnyt)

Jos olet jo muodostanut konsolilla yhteyden verkkoon, voit siirtyä alla vaiheeseen 2: Määritä Windows Media Player. Muodosta muussa tapauksessa konsolilla langallinen tai langaton yhteys kotiverkkoosi. Tarkista sen jälkeen, että Xbox-konsolin yhteys toimii. Toimi näin:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai Wireless Network (Langaton verkko).
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
Xbox 360:n Network Settings (Verkkoasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä) -asetus

Jos verkon tilana on Connected (Yhdistetty), siirry vaiheeseen 2. Valitse muussa tapauksessa konsolissa More Info (Lisätietoja) ja noudata ohjeita.

Vaihe 2: Määritä Windows Media Player

Hanki Windows Media Player.

Mitä versiota haluat käyttää?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. Valitse Windows Media Playerin Virtauta-valikosta Ota median virtautus käyttöön.
    2. Valitse avautuvalla sivulla Ota median virtautus käyttöön.
    3. Nimeä mediakirjastosi ja valitse sitten OK.
  • Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. Napsauta Windows Media Playerissa hiiren kakkospainikkeella Kirjasto-kohtaa ja valitse sitten Median jakaminen.
    2. Valitse Jaa media ja sitten OK.
    3. Etsi Jakoasetukset-kohdasta Xbox 360 -laite.
    4. Valitse Xbox 360, Salli ja sitten OK.
    5. Jos haluat ottaa käyttöön lisää valintoja, valitse Asetukset.
    6. Kun olet valmis, valitse OK.

Vaihe 3: Toista musiikkia tai katsele videoita

Musiikin toistaminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä music (Musiikki) -kohtaan ja valitse Groove Music (Groove Musiikki).
Xbox 360:n käyttöliittymässä on korostettu Groove Music (Groove Musiikki) -ruutu
  1. Valitse toistettavat kappaleet sisältävä soittolista.

Videoiden toistaminen

1. Siirry Xboxin aloitusnäytössä movies & tv (Elokuvat ja tv-ohjelmat) -kohtaan ja valitse Microsoft Movies & TV (Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat).
Xbox 360:n käyttöliittymän Microsoft Movies & TV (Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat) -ruutu
  1. Valitse video, jonka haluat toistaa.

Groove- ja Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellusten käyttäminen

Lisätietoja Groove-sovelluksen käyttämisestä on ohjeaiheessa Xbox 360:n Groove-sovellus. Lisätietoja Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksesta on ohjeaiheessa Elokuvat ja tv-ohjelmat.