Xbox 360:n Toista laitteessa -toiminnon yleiskuvaus

Toista laitteessa -toiminnolla voit suoratoistaa Xbox 360:llä sisältöä muista laitteista, esimerkiksi Windows-käyttöjärjestelmää käyttävästä tietokoneesta tai tabletista.

Tällä sivulla

Vaatimukset

Toista laitteessa -toiminto edellyttää, että sinulla on seuraavat:

• Xbox 360:n uusin ohjelmistopäivitys
  • DLNA (Digital Living Network Alliance) -yhteensopiva laite, kuten Windows-käyttöjärjestelmää käyttävä tietokone
  • lähiverkkoyhteys Xbox 360:n ja DLNA-yhteensopivan laitteen välillä.

Huomautus Jotkin mobiililaitteet, kuten tabletit ja puhelimet, tukevat DLNA:ta, mutta eivät voi jakaa mediasisältöä Xbox 360 -konsolin kanssa.

Tuetut videotiedostotyypit

Xbox 360 tukee seuraavia videotiedostomuotoja:

• Windows Media Video (WMV) 7, WMV 8 ja WMV 9:
    • enimmäistarkkuus 1 920 x 1 080 (1080p)
    • Windows Media Audio Standard- tai Windows Media Audio Pro -ääni
    • Huomautus WMV-sisältö saattaa olla suojattu Windows Median sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management).

• VC-1:
    • enimmäistarkkuus 1 920 x 1 080 (1080p)
    • Windows Media Audio Standard- tai Windows Media Audio Pro -ääni
    • Huomautus VC-1-sisältö saattaa olla suojattu Windows Median sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM).

• MPEG-1 ja MPEG-1 Layer I- tai MPEG-1 Layer II -ääni
  • MPEG-2:
    • enimmäistarkkuus 1 920 x 1 080 (1080i)
    • AC-3- tai MPEG-1 Layer I- tai MPEG-1 Layer II -ääni
  • WMV Image 1 (Photo Story 1 ja 2) ja WMV Image 2 (Photo Story 3)
  • H.264/MPEG-4

Tuetut äänitiedostotyypit

Seuraavia äänimuotoja tuetaan:

• Windows Media Audio (WMA) 7, WMA 8 ja WMA 9
  • Huomautus WMA Standard -sisältö saattaa olla suojattu Windows Median sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM).

• WMA Professional
  • Huomautus WMA Professional -sisältö saattaa olla suojattu Windows Median sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM).

• WMA Lossless
  • Huomautus WMA Lossless -sisältö saattaa olla suojattu Windows Median sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM).

• MP3

Toista laitteessa -toiminnon käyttöönotto Xbox 360:ssä

Varmista, että Toista laitteessa -toiminto on otettu käyttöön konsolissasi. Näin kytket sen päälle:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).
  3. Valitse Connected Devices (Yhdistetyt laitteet).
  4. Ota PlayTo (Toista laitteessa) -toiminto käyttöön.

Konsolin nimeäminen

Kun määrität Xbox 360 -konsolillesi nimen, löydät sen helpommin verkossa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on verkossa useita Xbox-konsoleita ja haluat tunnistaa konsolin, johon laitteesi yhdistät. Voit nimetä konsolin seuraavasti:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).
  3. Valitse Console Name (Konsolin nimi).
  4. Valitse nimi luettelosta. Jos haluat määrittää nimen itse, valitse Custom (mukautettu).
  5. Anna konsolille nimi ja valitse sitten Done (valmis).

Mediasisällön toistaminen Xbox 360 -konsoliin

Kun olet määrittänyt Toista laitteessa -toiminnon konsolissasi, voit toistaa siihen sisältöä yhteensopivista sovelluksista ja laitteista. Tarkat ohjeet sisällön toistamiseen riippuvat käytettävästä sovelluksesta tai laitteesta. Saat lisätietoja laitevalmistajalta tai sovelluspalveluntarjoajalta.

Lisätietoja Toista laitteessa -toiminnon käyttämisestä on ohjeaiheessa Groove- ja Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluiden sisällön suoratoistaminen konsolissa Toista laitteessa -toiminnon avulla.