Secure HDCP link not found (Suojattua HDCP-yhteyttä ei löydy) -virhe ilmenee, kun toistat DVD-levyä tai suoratoistat Netflix-elokuvaa Xbox 360:llä

Näet jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität suoratoistaa elokuvaa Netflix-sovelluksella tai toistaa DVD-levyä:

Secure HDCP link not found (Suojattua HDCP-yhteyttä ei löydy)

Secure HDCP link lost (Suojattu HDCP-yhteys menetettiin)

Tämä ongelma voi ilmetä, jos liität Xbox 360 -konsolin näyttölaitteeseen HDMI-kaapelilla. Saatat nähdä jonkin näistä virheistä, jos konsoli ei voi muodostaa suojattua yhteyttä näyttöön HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) -protokollaa käyttämällä.

Ongelma voi johtua seuraavista syistä:

• Xbox 360 -konsolin ja näytön välissä on kotiteatteriviritin tai AV-kytkin, joka keskeyttää HDMI-yhteyden.
  • HDMI-kaapeli on viallinen.
  • Näyttö ei tue HDCP-protokollaa täysin.

Ratkaisut

Voit ratkaista ongelman kokeilemalla seuraavia toimia.

Ratkaisu 1: Ohita muut laitteet

Tietyissä kotiteatterivirittimissä tai AV-kytkimissä on HDMI-läpivientiliitin. Sen avulla voit liittää Xbox 360 -konsolin HDMI-kaapelilla laitteeseen ja toisen HDMI-kaapelin laitteesta näyttöön. Xbox 360 ei ehkä suorita tarvittavaa HDCP-protokollan "kättelyä" videotoiston alussa, kun käytät jotakin näistä laitteista.

Saat selville, onko viritin tai kytkin ongelman aiheuttaja, kun liität Xbox 360 -konsolin suoraan laitteeseen HDMI-kaapelilla:

Kuva, jossa Xbox 360 -HDMI-kaapelin yhtä päätä liitetään Xbox 360 E -konsolin takaosaan ja toista päätä liitetään televisioon.

Jos tämä ratkaisee ongelman, pyydä lisätietoja kotiteatterivirittimen tai AV-kytkimen valmistajalta ristiriidan ratkaisemiseksi.

Ratkaisu 2: Tarkista, tukeeko näyttö HDCP-protokollaa

Tietyissä näytöissä on HDMI-liitäntä, mutta ne eivät tue täysin HDCP-protokollaa. Tarkista näytön käyttöoppaasta tai sivustosta, onko näyttö täysin HDCP-yhteensopiva.

Jos näyttö ei tue HDCP:tä, voit liittää konsolin näyttöön käyttämällä Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelia.

Ratkaisu 3: Vaihda HDMI-kaapeli

Jos näyttö tukee HDCP:tä, kokeile toista HDMI-kaapelia. Käytä suoraa yhteyttä Xbox 360 -konsolin ja näytön välillä.

Jos sekään ei poista ongelmaa, kokeile toista näyttöä.

Huomautus Voit ratkaista ongelman myös käyttämällä Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelia.