Xbox 360 -järjestelmäpäivityksen virhekoodit

Xbox-konsolin päivityksen jälkeiset vianmääritysvaiheet

Jos saat konsoliohjelmistoa päivittäessäsi virhekoodin, joka on muotoa xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (kuusi neljän merkin ryhmää), etsi virhe alta, napsauta linkkiä ja kokeile virhesivulla ehdotettuja vianmääritysvaiheita.

Jos virhekoodia ei ole täällä, yritä etsiä se virhe- ja tilakoodien hakusivulta.

Huomautus Sarjan ”x”-luvut määräytyvät useiden tekijöiden mukaan, esimerkiksi alueen perusteella.