Xbox 360 -konsolin päivitysongelmien vianmääritys

Kokeile alla olevia ratkaisuja, jos Xbox 360 -konsoliohjelmiston päivittäminen ei onnistu ja saat yhden seuraavista virhesanomista:

• Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)
  • Can't install the update. (Päivityksen asennus ei onnistu.) The disc is unreadable. (Levyä ei voi lukea.)
  • Can't read the update from the disc. (Päivitystä ei voi lukea levyltä.) Jatka päivitystä asettamalla levy uudelleen asemaan.

Jos saat virhesanoman sijaan virhekoodin

Jos saat virhekoodin, joka on muotoa xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (kuusi neljän merkin ryhmää), lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox 360 -järjestelmäpäivityksen virhekoodit.

Xbox 360 -päivitysten vianmääritys

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2. Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Katso Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Yritä asentaa päivitys uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 5. Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai CD/DVD-levylle

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-muistitikkuun tai CD/DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Tietoja järjestelmäpäivityksen asentamisesta USB-muistitikulta tai CD/DVD-levyltä saat ohjeartikkelista Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 6: Lataa profiili uudelleen

Joissain tapauksissa saatat päivityksen jälkeen saada virhesanoman Connection to the Xbox Live has been lost (Xbox Live -yhteys on katkennut), kun käynnistät pelin tai sovelluksen. Samalla sinut saatetaan kirjata ulos tilistäsi. Ratkaise ongelma lataamalla profiilisi uudelleen:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä social (Yhteisö) -kohtaan.
  2. Valitse Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
  3. Vieritä oikealle ja valitse Download profile (Lataa profiili).
  4. Kirjaudu ulos tilistäsi (jos olet kirjautuneena sisään).
  5. Valitse Download profile (Lataa profiili).
  6. Kirjoita Microsoft-tilin käyttäjänimi ja salasana.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 7: Asenna Xbox 360:n uusin järjestelmäpäivitys uudelleen

Voit asentaa Xbox 360:n uusimman järjestelmäpäivityksen uudelleen seuraavasti:

1. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Lisätietoja on yllä olevassa Tyhjennä järjestelmän välimuisti -osassa.
  2. Kumoa järjestelmäpäivitykset ja asenna ne uudelleen. Toimi seuraavasti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
    2. Valitse settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
    3. Valitse Storage (Tallennustila).
    4. Paina seuraavia ohjaimen painikkeita: X, LB, RBXLBRB, X.
    5. Valitse kaikkien asennettujen järjestelmäpäivitysten kumoamisvaihtoehto. Konsoli käynnistyy automaattisesti uudelleen ja lataa päivitykset uudelleen.
  3. Käynnistä verkkolaitteisto uudelleen. Toimi näin:
    1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
    2. Sammuta Xbox 360 -konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta.
    3. Odota viisi minuuttia.
    4. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
    5. Kytke muut laitteet ja yritä muodostaa Xbox Live -yhteys.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, katso seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 8: Tee korjauspyyntö

Jos olet kokeillut kaikkia tämän sivun ratkaisuja, mutta ongelma ei ole ratkennut, konsolisi on ehkä korjattava. Voit tehdä korjauspyynnön verkossa laitetuessa.