Xbox 360 -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa Xbox 360 -konsoliin on ongelmia, kokeile näitä vianmääritysvinkkejä.

Alla olevasta luettelosta näet nykyisen Xbox 360 -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty nykyiseen järjestelmäpäivitykseen nähden.

Voit selvittää Xbox 360 -konsolin käyttöjärjestelmän version seuraavasti:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan.
  2. Valitse System (Järjestelmä) -ruutu.
  3. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).
  4. Kun korostat System info (Järjestelmätiedot) -kohdan, näet käyttöliittymän ja IP-osoitteen nykyiset tiedot.
  5. OS version (Käyttöjärjestelmäversio) on Dashboard (Käyttöliittymä) -otsikon jälkeen tuleva numero Console Settings (Konsoliasetukset) -valikon oikealla puolella olevassa harmaassa ruudussa.

Käyttöjärjestelmäversio: 2.0.17511.0

KÄYTTÖLIITTYMÄ: 2.0.17511.0

Julkaisupäivä

17.11.2016

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Aikaisemmat järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 2.0.17502.0

KÄYTTÖLIITTYMÄ: 2.0.17502.0

Julkaisupäivä

29.3.2016

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 2.0.17489.0

KÄYTTÖLIITTYMÄ: 2.0.17489.0

Julkaisupäivä

17.9.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Hyväksy käyttöehdot

• Voit nyt muodostaa Xbox 360:llä yhteyden verkkoon, joka edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä. Yhteyden muodostamisen jälkeen sinua kehotetaan testaamaan Xbox Live -yhteys. Ehdotettu vaihtoehto ohjaa käyttämään Internet Exploreria verkkoon kirjautumiseen. Sinun on ensin asennettava Internet Explorerin uusin päivitys.

Aktiviteettisyöte

• Voit tykätä, kommentoida ja jakaa ystäviesi aktiviteetteja, julkaista uusia viestejä sekä katsoa pelileikkeitä ja näyttökuvia Xbox 360 -konsolissasi. Näet myös, mitä ystäväsi ovat pelaamassa. Aktiviteettisyötteen näet yhteisöosiossa.

Katso, mitä ystäväsi ovat tekemässä Xbox Onessa tai Windowsissa

• Koska sitä toivottiin paljon, voit nyt Xbox 360:ssä nähdä, mitä ystäväsi ovat pelaamassa Xbox Onessa tai Windows 10:ssä.

Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus ja Groove Musiikki

• Elokuvien ja tv-ohjelmien kokoelma on nyt käytettävissäsi Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa (aiemmin Xbox Video). Musiikkikokoelma puolestaan on käytettävissäsi Groove Musiikki -sovelluksessa (aiemmin Xbox Music).

Katso saldo

• Nyt näet Microsoft-tilisi saldon, kun tarkastelet pelin tietoja tai selaat kauppaa.

Koodien lunastaminen viesteistä

• Kun saat Xbox Live Kauppapaikan koodin viestillä, voit lunastaa koodin suoraan viestissä Redeem Code (Lunasta koodi) -valinnalla.

Käyttöjärjestelmäversio: 2.0.17349.0

KÄYTTÖLIITTYMÄ: 2.0.17349.0

Julkaisupäivä

30.4.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Suuret ulkoiset USB-kiintolevyt

• Voit liittää Xbox 360:een minkä tahansa jopa 2 teratavun USB-kiintolevyn latauksien, profiilien, tallennettujen pelien ja muiden tietojen tallentamiseen.
  • Jos olet aiemmin määrittänyt konsolin käyttöön ulkoisen USB-kiintolevyn, jonka kapasiteetti on suurempi kuin 32 gigatavua, se on alustettava uudelleen lisätilan hyödyntämiseksi.

Ostohistoria

• Voit nyt nähdä viimeaikaiset ostosi Xbox 360:ssä. Voit tarkastella niitä valitsemalla Settings (Asetukset) > Account (Tili) > Purchase History (Ostohistoria).

Salasanan vaihtaminen

• Unohditko salasanasi? Voit nyt vaihtaa Xbox 360:n salasanan valitsemalla kirjautumisvaiheessa Forgot your password? (Unohditko salasanasi?) -vaihtoehdon.

Verkkotilastot

• Voit tarkastella verkkotilastoja, kuten lataus- ja lähetysnopeutta ja signaalin vahvuutta, valitsemalla Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Network Settings (Verkkoasetukset). Valitse käyttämäsi verkko ja sitten Network Statistics (Verkkotilastot).

Katso saldo

• Näet nyt Microsoft-tilisi saldon Xboxin käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa. Voit poistaa sen käytöstä valitsemalla Settings (Asetukset) > Profile (Profiili) > Account Security (Tilin suojaus) > Display Money in Microsoft Account (Näytä Microsoft-tilin saldo).

Käyttöjärjestelmäversio: 2.0.17150.0

KÄYTTÖLIITTYMÄ: 2.0.17150.0

Julkaisupäivä

11.12.2014 (lisäominaisuuksia otettu käyttöön 1.3.2015)

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Xbox Onen Gold-jäsenyyden bonuspelit Xbox 360:llä

• Voit lunastaa Xbox Onen Gold-bonuspelejä Xbox 360:llä. Kasvata pelikirjastoasi joka kuukausi, jolloin uudet pelit ovat valmiina odottamassa pelaamista, kun ostat Xbox Onen.