Xbox 360 -konsolin ja langattoman ohjaimen käynnistäminen ja sammuttaminen

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka Xbox 360 -konsoli ja langaton Xbox 360 -ohjain käynnistetään ja sammutetaan.

Ratkaisut

Xbox 360 -konsolin ja langattoman Xbox 360 -ohjaimen käynnistäminen

• Käynnistä Xbox 360 -konsoli ja langaton Xbox 360 -ohjain painamalla ohjaimen Xbox-opaspainiketta.
  • Jos haluat käynnistää vain Xbox 360 -konsolin, paina konsolin virtapainiketta.
  • Jos haluat käynnistää vain langattoman Xbox 360 -ohjaimen, paina ohjaimen Start-painiketta.

Xbox 360 -konsolin ja langattoman Xbox 360 -ohjaimen sammuttaminen

• Sammuta Xbox 360 -konsoli ja langaton Xbox 360 -ohjain painamalla ohjaimen Xbox-opaspainiketta kolmen sekunnin ajan. Valitse seuraavaksi, haluatko sammuttaa vain ohjaimen vai sekä ohjaimen että konsolin. Jos valitset konsolin, se ja kaikki liitetyt ohjaimet sammutetaan.
  • Jos haluat sammuttaa vain konsolin, paina konsolin virtapainiketta.