Xbox 360:n kuvaongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus

Jos sinulla on Xbox 360 -konsolissa kuvaan liittyviä ongelmia, perehdy ensin näihin vihjeisiin ja sitten alla oleviin vianmäärityksen vaiheisiin:

Jos saat virhe- tai tilakoodin, voit etsiä ratkaisua virhe- ja tilakoodien hakusivulta.

Ratkaisut

Ei kuvaa, tai näyttö on tyhjä

Kokeile ohjeaiheessa Xbox 360:n kuva televisiossa tai näytössä on tyhjä olevia ratkaisuja.

Näyttö on jumittunut

Noudata ohjeaiheessa Ratkaisu Xbox-konsolin näytön jumittumiseen annettuja ohjeita.

Kuva on epäselvä tai sumea

Perehdy ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin kuva televisiossa ei ole selkeä oleviin ratkaisuihin.

Kuva on venynyt

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos käytät VGA-kaapelia alkuperäisen Xbox 360 -konsolin tai Xbox 360 S -konsolin kanssa. Kokeile parantaa kuvaa vaihtamalla näyttöasetuksia. Noudata tämän artikkelin ensimmäisiä vaiheita ja kokeile sitten yhtä tai kumpaakin seuraavista:

• Aseta konsolin näytön muodoksi Normal (Tavallinen).
  • Vaihda näytön tarkkuutta.

Kuvassa on vihreä tai purppura sävy, vilkkumista tai haamukuvaa

Kokeile seuraavaa:

1. Poista konsolin ja television välissä mahdollisesti olevat laitteet.
    2. Liitä HDMI-kaapeli konsolin takana olevasta liitännästä suoraan teräväpiirtotelevision tai näytön HDMI-porttiin.
    3. Jos käytät vain ääni -tyypin AV-kaapelia, irrota se ja liitä HDMI-kaapeli konsolin takana olevasta liitännästä suoraan teräväpiirtotelevision tai näytön HDMI-porttiin.

Lue lisätietoja konsolin ja television liittämisestä.

Huomautus Jos teräväpiirtotelevisiossa on jokin kuvanparannusominaisuus tai jonkinlainen digitaalinen kohinanpoisto-ominaisuus, poista se käytöstä. Katso ohjeet teräväpiirtotelevision käyttöoppaasta.

Grafiikka on epämuodostunut, tai se ei näy oikein

Kokeile ohjeaiheessa Xbox 360 -näyttöongelmien vianmääritys olevia ratkaisuja.

Video tai elokuva toistetaan tavallista pienemmällä tarkkuudella

DVD-levyn, HD-DVD-levyn tai ladatun elokuvan toistaminen teräväpiirtona edellyttää HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) -protokollaa. Kaikki teräväpiirtotelevisiot, näytöt tai sovittimet eivät kuitenkaan tue tätä protokollaa.

• Varmista, että teräväpiirtotelevisio tukee HDCP:tä. Lisätietoja saat teräväpiirtotelevision käyttöoppaasta.
  • HDMI-kaapelia ei voi liittää konsoliin käyttämällä DVI-porttia ja sovitinta. DVI-portit eivät tue HDCP-protokollaa. Lue tietoja siitä, miten konsoli liitetään televisioon.

Ääni mutta ei kuvaa

Kokeile seuraavia keinoja:

• Varmista, että televisioon on kytketty virta.
  • Kokeile television muita AV-lähteitä ja -tuloja.
  • Poista konsolin ja television välissä mahdollisesti olevat laitteet, kuten vastaanotin.
  • Jos televisiossasi on energiansäästötila, poista se television kuva-asetuksissa käytöstä.

Jos käytät Xbox 360 E -konsolia, kokeile seuraavaa:

1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota kaikki ääni- ja videokaapelit (myös kuulokemikrofonit) konsolin takaosasta.
  3. Liitä vain HDMI-kaapeli konsolin takaosaan. Liitä sitten HDMI-kaapeli televisiosi tuloliitäntään.