Kuvien ja diaesitysten katseleminen Xbox 360 -konsolilla

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit katsella kuvia tai diaesityksiä Xbox 360 -konsolilla ja kuinka valitset kuvan Xbox 360 -käyttöliittymän taustakuvaksi.

Tällä sivulla

Tuetut tiedostot ja mediatyypit

Xbox 360 -konsoli voi lukea JPEG-, BMP- ja PNG-tiedostoja seuraavista lähteistä:

• USB-yhteydellä liitetty kannettava laite (esimerkiksi USB-muistitikku)
  • kotiverkossa oleva tietokone
  • CD- tai DVD-levy
  • USB-kaapelilla liitetty digitaalikamera.

Huomautus Kaikkia laitteita, verkkoja tai CD/DVD-levyjä ei tueta. Jos yksi lähde ei toimi, kokeile toista. Jos Xbox 360 -konsolisi ei esimerkiksi näytä USB-muistitikulla olevia kuvia, kokeile toista USB-muistitikkua tai kopioi kuvat CD- tai DVD-levylle.

Voit suoratoistaa kuvat kotiverkon kautta Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Playeria, Zune musiikki + video -ohjelmistoa tai Microsoft Windows Media Center Extenderiä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Mediasisällön suoratoisto Groovella, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla Xbox 360:een.

Kuvien katseleminen Xbox 360 -konsolilla

Katsele kuvia Xbox 360 -konsolilla suorittamalla seuraavat vaiheet:

1. Valitse Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Picture Viewer.
  2. Valitse kuvien lähdesijainti.
Xbox 360:n Select Source (Valitse lähde) -näyttö, jossa Portable Device (Siirrettävä laite) -asetus näkyy korostettuna
  1. Valitse katseltava kuva ja paina A -näppäintä.

Diaesityksen katseleminen Xbox 360 -konsolilla

Aloita diaesitys seuraavasti:

1. Valitse Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Picture Viewer.
  2. Valitse kuvien lähdesijainti.
  3. Valitse Play Slideshow (Aloita diaesitys).
Xbox 360:n Portable Device (Siirrettävä laite) -näyttö, jossa Play Slideshow (Aloita diaesitys) -asetus näkyy korostettuna

Kun painat vasenta ohjainsauvaa mihin tahansa suuntaan diaesityksen aikana, näet ohjauspaneelin, joka sisältää seuraavat toiminnot:

• Pause (Keskeytä)
  • Go to Previous Image (Siirry edelliseen kuvaan)
  • Stop (Pysäytä) – Lopettaa diaesityksen
  • Go to Next Image (Siirry seuraavaan kuvaan)
  • Turn Slideshow Shuffle On tai Turn Slideshow Shuffle Off (Diaesityksen kuvajärjestyksen sekoittaminen käyttöön / pois käytöstä) – Kun kuvajärjestys sekoitetaan, kuvat näytetään satunnaisessa järjestyksessä.
  • Turn Slideshow Repeat On tai Turn Slideshow Repeat Off (Diaesityksen jatkuva toisto käyttöön / pois käytöstä) – Kun jatkuva toisto on käytössä, diaesitys alkaa päätyttyään jälleen alusta.
  • Rotate Image Clockwise (Kierrä kuvaa myötäpäivään)
  • Rotate Image Counter-Clockwise (Kierrä kuvaa vastapäivään)

Kuvan asettaminen Xbox 360 -käyttöliittymän taustakuvaksi

Aseta kuva Xbox 360 -käyttöliittymän taustakuvaksi seuraavasti:

1. Valitse Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Picture Viewer.
  2. Valitse kuvien lähdesijainti.
  3. Valitse haluamasi kuva ja paina sitten Y-näppäintä.
  4. Vahvista, että haluat asettaa kuvan Xbox 360 -käyttöliittymän taustakuvaksi valitsemalla Yes (Kyllä).
    Huomautus Jos haluat vaihtaa taustakuvaa, toista vaiheet 1–4.
Näytössä kysytään, haluatko asettaa kuvan taustakuvaksi. Valittavissa ovat vaihtoehdot Yes (Kyllä) ja No (Ei), joka on korostettu.

Huomautuksia

• Voit asettaa Xbox 360 -käyttöliittymään eri taustakuvan jokaiselle profiilille. Muista, että jos näet jonkin muun taustakuvan kuin mitä odotit, olet saattanut kirjautua väärään profiiliin.
  • Voit palauttaa taustakuvan kokonaan valitsemalla Xbox-teeman. Valitse Xbox-teema seuraavasti:
    1. Kirjautua sisään profiiliisi.
    2. Valitse Social (Yhteisö) ja sitten avatar-hahmosi.
    3. Valitse Change Theme (Vaihda teemaa) ja sitten haluamasi teema.