Xbox Live -sovellus ei käynnisty

Jo ladattu sovellus pyydetään lataamaan uudelleen.

Jos yrität käynnistää jo lataamasi Xbox Live -sovelluksen, mutta Xbox 360 -konsoli pyytää lataamaan sen uudelleen, sovelluksen paikallisessa versiossa voi olla ongelma.

Ongelman pitäisi korjautua poistamalla sovellus ja lataamalla se kokonaan uudelleen. Näin se onnistuu:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin kiintolevy).
  4. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi sovellus, jonka käytössä on ongelmia.
  6. Valitse kaikki sovellukseen liittyvät kohdat ja valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja yritä sovelluksen lataamista ja käynnistämistä uudelleen.