Sisällön ostaminen tai vuokraaminen Xbox Livestä

Yleiskuvaus

Xbox Livestä voit ladata uusia pelejä, suosikkipeliesi lisäosia, avatar-hahmon varusteita, musiikkia ja muuta sisältöä Xbox 360 -konsoliin tai luotettuun tietokoneeseen.

Huomautus Xbox Livessä tehtävissä ostoissa käytetään Microsoft-tilillä olevaa rahaa tai muuta maassasi tai alueellasi käytettävissä olevaa maksutapaa. Voit myös lisätä rahaa Microsoft-tilillesi Xbox-lahjakortilla.

Voit ostaa tai vuokrata sisältöä:

Sisällön ostaminen tai vuokraaminen tietokoneella

Sisällön ostaminen tai vuokraaminen konsolilla

Sisällön ostaminen tai vuokraaminen tietokoneella

1. Siirry Xbox Games -kauppaan.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään. Kirjoita sama sähköpostiosoite ja salasana, joita käytät kirjautuessasi Xbox Live -palveluun (tämä on Microsoft-tilisi).
  3. Etsi Pelit- tai Avatar-osioista sisältöä, jota haluat ladata. Valitse kohde napsauttamalla.
  4. Näet valintasi ja ostettavan kohteen hinnan.
    • Jos kohde on ladattavissa Pelit-osiossa, valitse Osta peli tai Lataa Xbox 360 -konsoliin.
      Huomautus Tietyt pelit ovat saatavilla vain levyllä.
    • Valitse Avatar-hahmot-osiossa Osta.

Jos Microsoft-tililläsi ei ole riittävästi varoja, voit käyttää maassasi tai alueellasi käytössä olevaa muuta maksutapaa, kuten luottokorttia. Tietyille kohteille voi olla käytettävissä muita maksutapoja.

5. Vahvista osto seuraamalla ruudun ohjeita.
  6. Jos haluat varmistaa, että ostamasi kohde on siirretty latausjonoon, valitse Oma tili. Valitse Xbox 360 -latausjono Laitehallinta-kohdasta.
  7. Käynnistä konsoli ja muodosta yhteys Xbox Liveen. Ostamiesi kohteiden lataaminen alkaa.

Sisällön ostaminen tai vuokraaminen konsolilla

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun käyttäen tiliä, jota haluat käyttää ostamiseen.
  2. Siirry games (Pelit)- tai tv & movies (Televisio ja elokuvat) -kohtaan.
  3. Valitse Browse Games (Selaa pelejä) tai Browse TV & Movies (Selaa televisio-ohjelmia tai elokuvia).
  4. Etsi ostettava tai vuokrattava sisältö.
  5. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Confirm Download (Vahvista lataus). Jos Microsoft-tililläsi ei ole riittävästi varoja, voit käyttää maassasi tai alueellasi käytössä olevaa muuta maksutapaa, kuten luottokorttia.