En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.

Ongelma

Jos et voi toistaa, pelata tai käyttää aiemmin Xbox 360 -konsoliin ladattua sisältöä, ongelma voi johtua siitä, että et ole kirjautunut Xbox Liveen tai yrität käyttää toiseen tiliin tai toiseen Xbox 360 -konsoliin liittyvää ladattua sisältöä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Varmista, että olet yhteydessä Xbox Liveen

Kokeile Xbox Live -yhteysongelmien ratkaisuohjeita.

Jos olet varma, että olet yhteydessä Xbox Liveen, ohita tämä ratkaisu.

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox 360 -konsoliin sillä tilillä, jota käytit sisällön ostamiseen.

Jos olet jo kirjautunut kyseisellä tilillä ja sinulla on ongelmia:

Ratkaisu 3: Varmista, että sisältö on konsolisi pelikirjastossa

Tätä varten sinun on poistettava sisältö ja ladattava se uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

Huomautus Jos olet ladannut sisällön, mutta sait virhesanoman This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea), perehdy ohjeaiheeseen Games on Demand -peliä pelattaessa ilmenee This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea) -virhe.

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) ja sitten tallennuslaite, johon sisältö on tallennettu (esimerkiksi kiintolevy).
  4. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi sisältö, valitse se ja valitse sitten Delete (Poista). Jos et löydä sisältöä, etsi tiedosto Unknown Game (Tuntematon peli) ja valitse se.

6. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
picture
    1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
    1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  1. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Valitse latausongelmia aiheuttava sisältö ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).

Ratkaisu 4: Varmista, että sisältö on ostohistoriassasi osoitteissa commerce.microsoft.com ja Xbox .com

Kirjautuaksesi osoitteeseen commerce.microsoft.com tai Xbox.com tarvitset sisällön ostamiseen käytettyyn pelaajatunnukseen liittyvän Microsoft-tilin tiedot.

Kun etsit sisältöä osoitteesta Xbox.com, muista, että kaikki ostetut tuotteet eivät lataudu, kun siirryt sivulle ensimmäisen kerran. Jos etsit tiettyä sisältöä, paina Ctrl+F-näppäimiä ja anna avainsana (esimerkiksi sisällön nimessä oleva sana).

Jos ostoksesi löytyy näistä sivustoista, mutta sitä ei ole Xbox Live -tilisi laskutus- tai ostohistoriassa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkaisu 5: Tarkista verkkosijainti, josta ostit sisällön

Jos sisältö on ostettavissa sieltä, ostostasi ei ehkä suoritettu loppuun, ja sinun on ostettava sisältö uudelleen.

Ratkaisu 6: Kokeile toista tallennuslaitetta

Lataa sisältö mahdollisuuksien mukaan toiseen tallennuslaitteeseen, kuten USB-tallennuslaitteeseen, ja yritä sitten toistaa tai käyttää sisältöä uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Poista kiintolevy järjestelmästä. Huomautus Kiintolevyä ei voi poistaa 4 Gt:n Xbox 360 -konsolista.

2. Kiinnitä USB-tallennuslaite.
  3. Alusta USB-tallennuslaite.
  4. Yritä ladata ja käynnistää sisältö uudelleen.

Huomautus Jos sisältö käynnistyy ilman ongelmia, se viittaa siihen, että ongelma johtui tallennuslaitteesta. Lisää apua saat Verkon Xbox-huoltokeskuksesta.

Jos nämä ratkaisut eivät toimi ja kohtaat ongelman edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.