Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.

Jos aikaisemmin Xbox 360:een ladatun sisällön toistamisessa tai käytössä on ongelmia, siihen voi olla useita syitä:

• Xbox Livessä on voinut ilmetä ongelma.
  • Et ehkä ole kirjautunut Xbox Liveen tai Xbox Live -yhteydessä on voinut ilmetä ongelma.
  • Yrität ladata toiseen tiliin tai Xbox 360 -konsoliin liittyvää sisältöä.
Kokeile ongelman korjaamista tämän sivun ratkaisuilla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.
Huomautus Jos sinulla on ongelmia uuden sisällön lataamisessa, katso Xbox Live -sisältö ei lataudu Xbox 360 -konsoliin.

Tällä sivulla

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun ilmoitukset

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Varmista, että olet yhteydessä Xbox Liveen

Kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua. Jos olet varma, että olet yhteydessä Xbox Liveen, ohita tämä ratkaisu.

Ratkaisu 3: Varmista, että sisältö liittyy käyttämääsi tiliin

Varmista ensin, että olet kirjautunut siihen tiliin, jota käytit sisällön ostamiseen. Jos sinulla on edelleen ongelmia, olet ehkä ostanut sisällön toiselta tililtä.

Voit vahvistaa, että olet ostanut sisällön käyttämältäsi tililtä, tarkistamalla Xbox Liven tilaus- ja tapahtumahistorian verkossa.

• Jos sisältöä ei näy tilisi laskutus- ja ostohistoriassa, se tarkoittaa, että olet ostanut sisällön toiselta tililtä. Yritä kirjautua Xbox 360:llä toiseen tiliin sisällön lataamista varten.
  • Jos sisältö näkyy laskutushistoriassasi, mutta et vieläkään pysty lataamaan sitä, ongelma saattaa liittyä profiiliisi. Yritä ladata profiilisi uudelleen toimimalla ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen annettujen ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 4: Varmista, että sisällön käyttöoikeus on ajan tasalla

Siirsitkö sisällön uuteen, toiseen tai kunnostettuun konsoliin? Tällöin sisällön paikallisesti tallennetut käyttöoikeudet ovat mahdollisesti vanhentuneet. Perehdy ohjeaiheeseen Aiemmin ostetun sisällön lataaminen uudelleen uuteen tai kunnostettuun Xbox 360 -konsoliin.

Jos haluat siirtää sisällön käyttöoikeuden yhdestä konsolista toiseen, perehdy sivun Xbox 360 -konsolin digitaalisten oikeuksien hallinta ohjeaiheeseen Voinko siirtää sisällön käyttöoikeuden Xbox 360 -konsolista toiseen?

Ratkaisu 5: Varmista, että sisältö on konsolisi pelikirjastossa

Tätä varten sinun on poistettava sisältö ja ladattava se uudelleen. Toimi näin:

Huomautus Jos olet ladannut sisällön, mutta sait virhesanoman This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea), perehdy ohjeaiheeseen Games on Demand -peliä pelattaessa ilmenee This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea) -virhe.

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) ja sitten tallennuslaite, johon sisältö on tallennettu.
  4. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse sisältö ja sitten Delete (Poista). Vahvista, että haluat poistaa kohteen.
    Huomautus Jos et löydä sisältöä, etsi tiedosto Unknown Game (Tuntematon peli) ja valitse se.
  6. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Toimi näin:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennus).
picture
    1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
    1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  1. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Download History (Lataushistoria).
  2. Valitse sisältö, jonka lataaminen aiheuttaa ongelmia, ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).

Jos et vieläkään pysty toistamaan tai lataamaan sisältöä, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 6: Varmista, että sisältö on ostohistoriassasi osoitteissa account.microsoft.com ja Xbox .com.

Kirjautuaksesi osoitteeseen account.microsoft.com tai Xbox.com tarvitset sisällön ostamiseen käytettyyn pelaajatunnukseen liittyvän Microsoft-tilin tiedot.

Kun etsit sisältöä osoitteesta Xbox.com, muista, että kaikki ostetut tuotteet eivät lataudu, kun siirryt sivulle ensimmäisen kerran. Jos etsit tiettyä sisältöä, paina Ctrl+F-näppäimiä ja anna avainsana (esimerkiksi sisällön nimessä oleva sana).

Jos ostoksesi löytyy näistä sivustoista, mutta sitä ei ole Xbox Live -tilisi laskutus- tai ostohistoriassa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkaisu 7: Tarkista verkkosijainti, josta ostit sisällön

Jos sisältö on ostettavissa verkkosijainnista, ostostasi ei ehkä suoritettu loppuun. Sinun on ostettava sisältö uudelleen.

Ratkaisu 8: Kokeile toista tallennuslaitetta

Lataa sisältö mahdollisuuksien mukaan toiseen tallennuslaitteeseen, kuten USB-muistitikulle, ja yritä sitten toistaa tai käyttää sisältöä uudelleen. Toimi näin:

1. Poista kiintolevy järjestelmästä.
    Huomautus Kiintolevyä ei voi poistaa 4 Gt:n Xbox 360 -konsolista.
  2. Liitä USB-muistitikku.
picture
  1. Alusta USB-muistitikku.
  2. Yritä ladata ja käynnistää sisältö uudelleen.

Huomautus Jos sisältö käynnistyy ilman ongelmia, se viittaa siihen, että ongelma johtui tallennuslaitteesta. Lisää apua saat verkon Xbox-huoltokeskuksesta.

Jos nämä ratkaisut eivät toimi ja kohtaat ongelman edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.