Xbox Liven latausongelmien vianmääritys Xbox 360:ssä

Jos konsoliohjelmiston päivityksen lataamisessa on ongelmia, katso lisätietoja ohjeaiheesta Virhekoodi konsoliohjelmiston päivityksen jälkeen.

Jos ostetun sisällön lataamisessa on ongelmia, katso lisätietoja seuraavilta sivuilta:

Jos et voi ladata sisältöä Xbox-kaupoista, etsi ongelmasi alla olevasta luettelosta ja kokeile siihen annettuja ratkaisuja.

Ratkaisut

Xbox Live -verkkokaupat eivät tällä hetkellä ole käytettävissä

Tämä virhe ilmenee, jos Xbox Games -kaupan järjestelmän ylläpitotoimet ovat meneillään tai jos Xbox 360 -konsoliin tilapäisesti tallennetut järjestelmätiedostot ovat vioittuneet.

Ratkaisu 1: Yritä myöhemmin uudelleen

Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, odota hetki ja kokeile uudelleen myöhemmin.

Jos Xbox Live -palvelun varoitusta ei tule näkyviin, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Järjestelmän välimuistissa on tilapäisiä tiedostoja, joita Xbox 360 -konsoli käyttää. Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen saattaa korjata ongelman. Tee nämä vaiheet:

1. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  2. Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Koeta ostaa tai ladata kohde uudelleen.

Jos saat saman virhekoodin, kokeile seuraavaa ratkaisua.​

Ratkaisu 3: Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedosto

Xbox 360 -konsoli tallentaa myös Xbox Games -kaupan tilapäisiä tiedostoja. Ongelma saattaa ratketa, jos poistat Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedoston.

Voit poistaa Marketplace System Data ‑tiedoston noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten ensisijainen tallennuslaite.
  3. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  4. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  5. Valitse Delete (Poista).
  6. Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Koeta ostaa tai ladata kohde uudelleen.

Jos et edelleenkään pääse Xbox Games -kauppaan, kun olet tyhjentänyt järjestelmänvälimuistin ja poistanut Marketplace System Data ‑tiedoston, Xbox Games -kauppa ei luultavasti ole käytettävissä järjestelmän ylläpitotoimien vuoksi tai kyseessä saattaa olla tilapäinen ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.

Näet sanoman Download stopped (Lataus pysäytetty) yrittäessäsi ladata sisältöä

Tämä virhesanoma voi tulla näkyviin seuraavissa tilanteissa:

• Kun verkon kaistaleveys on alhainen.
  • Ryhdyit tekemään jotain muuta konsolillasi. Sisällön lataamisella on alhaisempi prioriteetti kuin pelaamisella tai muilla toimilla.

Käynnistä lataus uudelleen.

Yritä ratkaista ongelma käynnistämällä lataus uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

picture
  1. Jos pelaat peliä, poistu pelistä ja siirry Xbox-käyttöliittymään.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  3. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Valitse Active Downloads (Aktiiviset lataukset).
  5. Valitse kohde, jonka haluat ladata, ja valitse sen jälkeen Download Now (Lataa nyt).

Jos lataus ei ole Active Downloads (Aktiiviset lataukset) -luettelossa, lataaminen on aloitettava uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Valitse latausongelmia aiheuttava kohde ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).

Tärkeää Kun lataus on käynnissä, älä käytä konsoliasi mihinkään muuhun, kuten pelaamiseen. Konsolin käyttäminen sisällön lataamisen aikana voi keskeyttää, pysäyttää tai aikakatkaista lataamisen. Varmista myös, että muut kodin tietokoneet eivät lataa tai siirrä tiedostoja. Kun joku muu käyttää Internetiä kotonasi, hän käyttää kaistanleveyttä, jota konsolisi voisi käyttää

Jos lataaminen pysähtyy tai epäonnistuu edelleen, yritä Xbox Live -yhteyden nopeuden lisäämistä.

Xbox-musiikkikauppojen ja -videokauppojen videoiden lataamisen tai suoratoiston ongelmat

Jos Xbox-musiikkikauppojen ja -videokauppojen videoiden lataamisessa tai suoratoistossa on ongelmia, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Ratkaisu 1: Maksimoi verkon kaistanleveys

Kun lataat sisältöä Xbox Live -palvelusta, varmista, että muut kotonasi olevat tietokoneet eivät lataa tai siirrä tiedostoja samanaikaisesti. Kun joku muu käyttää Internetiä kotonasi, hän käyttää verkon kaistanleveyttä, jota konsolisi voisi käyttää.

Huomautus Kaistanleveys on Internet-yhteyden kautta siirrettävien tietojen määrä.

Videon suoratoisto edellyttää suurta Internet-yhteysnopeutta. Ota selvää, miten voit parantaa Xbox Live -palvelun nopeutta.

Ratkaisu 2: Kokeile tavallista tarkkuutta käyttävää videota teräväpiirtovideon sijaan

Teräväpiirtovideon virtauttaminen edellyttää suurempia Internet-nopeuksia kuin tavallisen tarkkuuden video. Jos elokuvasta on saatavilla tavallista tarkkuutta käyttävä versio, yritä sen suoratoistoa.

Jos videoiden lataamisessa on ongelmia, kokeile alla olevia lisäratkaisuja.

Ratkaisu 3: Lataa koko video

Kokeile sisällön suoratoiston sijaan ladata video kokonaan, ennen kuin aloitat sen toiston.

Ratkaisu 4: Poista video ja lataa se uudelleen

Yritä poistaa video, tyhjentää järjestelmän välimuisti ja ladata video sitten uudelleen.

1. Poista video kiintolevyltä. Lisätietoja sisällön poistamisesta konsolista on ohjeaiheessa Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.
  2. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  3. Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Kokeile videon lataamista uudelleen.

Saat virhekoodin 80072746 tai virhesanoman Cannot process update (Päivityksen käsittely ei onnistu)

Jos saat virhekoodin 80072746 tai virhesanoman Cannot process update (Päivityksen käsittely ei onnistu) yrittäessäsi ladata ohjelmistopäivitystä Xbox 360 -konsoliin, lisätietoja on ohjeaiheessa Virhekoodi xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-80072746 tulee näkyviin, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Jos haluat tietoja virhesanomasta, jota ei ole mainittu tällä sivulla, tutustu Xbox-virhekoodien ja -tilakoodien hakuun.

Saat virhekoodin 80072EE2 tai virhesanoman Some Xbox Live content is temporarily unavailable (Osa Xbox Live -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä)

Jos saat virhekoodin 80072EE2 tai virhesanoman Some Xbox Live content is temporarily unavailable (Osa Xbox Live -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä), lisätietoja on ohjeaiheessa Tilakoodi 80072EE2 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Live -palvelussa.

Jos haluat tietoja virhesanomasta, jota ei ole mainittu tällä sivulla, tutustu Xbox-virhekoodien ja -tilakoodien hakuun.

Ladattu sisältö on väärä

Jos ladattu sisältö ei vastaa Xbox Livessä valitsemaasi sisältöä, lisätietoja on tämän sivun alareunan tukiosiossa.

Lataushistoriassa kohteen kohdalla näkyy Buy Now (Osta nyt) -vaihtoehto

Yleensä voit ladata kohteita lataushistoriasta ilman lisämaksua. Varmista, että kohde on lataushistoriassa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Valitse lataushistoriassa näkyvä kohde ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).

Huomautus Jos kohdetta ei näy konsolin lataushistoriassa, se on ehkä ostettu toisella Xbox Live -tilillä. Jos haluat nähdä Xbox Live -tililläsi tehdyt ostokset, katso lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live -maksujen tarkistaminen.

Jos kohde näkyy lataushistoriassa ja siihen liittyy vaihtoehto Buy Now (Osta nyt), koeta alla olevia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

Käynnistä konsoli uudelleen ja kirjaudu uudelleen Xbox Liveen. Jos lataushistoriassa näkyvään kohteeseen liittyy edelleen vaihtoehto Buy Now (Osta nyt), kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Osta kohde uudelleen (veloitusta ei pitäisi tapahtua)

Valitse Buy Now (Osta nyt) -vaihtoehto ja lataa kohde uudelleen. Vaikka järjestelmä näyttäisi veloittavan kohteesta uudelleen, veloitusta ei tapahdu, koska olet jo ostanut sisällön.

Voit varmistaa, ettei Xbox Live -tiliäsi ole veloitettu kahdesti, tarkistamalla tilisi tapahtumahistorian. Viimeisimmät ostokset näkyvät verkkosivun alaosassa.

Jos Xbox Live -tilillä näkyy tuplaveloitus, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Xbox Liven muut latausongelmat

Jos et voi ladata jotakin Xbox Livestä, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Poista osittaiset lataukset ja lataa uudelleen

Peruuta kaikki lataukset, poista osittaiset lataukset ja lataa sisältö uudelleen seuraavien vaiheiden avulla.

Vaihe 1: Peruuta kaikki lataukset

picture
  1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  3. Valitse Active Downloads (Aktiiviset lataukset).
  4. Valitse Cancel All (Peruuta kaikki).

Vaihe 2: peruuta osittaiset lataukset

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  3. Valitse sen sisällön tyyppi, jota yrität ladata.
  4. Etsi se kohde, jota yrität ladata (se voi olla merkitty keltaisella varoituskuvakkeella).
  5. Jos kohde on luettelossa, valitse se ja sen jälkeen Delete (Poista).

Vaihe 3: Lataa sisältö uudelleen

Yritä ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Selaa lataushistoriaasi. Valitse kohde ja lataa se uudelleen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos lataaminen epäonnistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä Xbox Liven ja järjestelmän välimuistit

Toisinaan latausongelmat voi korjata poistamalla Xbox Liven välimuistin ja tyhjentämällä konsolin järjestelmän välimuistin. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  3. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  4. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  5. Valitse Delete (Poista).
  6. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Palaa lataushistoriaan ja yritä ladata kohde uudelleen.

Jos lataaminen epäonnistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Yritä suoraa modeemiyhteyttä

Jos Xbox 360 -konsolisi on muodostanut Internet-yhteyden reitittimen, sillan tai langattoman tukiaseman kautta, kokeile liittää konsoli suoraan modeemiin kyseisten laitteiden asemesta. Liitä verkkokaapelin toinen pää konsolin takaosaan ja toinen pää suoraan modeemiin. Yritä sitten sisällön lataamista uudelleen.