Xbox Liven latausjonon hallinta tietokoneessa tai Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Kohde lisätään latausjonoon, kun käynnistät latauksen. Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit hallita latausjonossa olevia kohteita.

Ratkaisut

Jonon hallinta tietokoneessa

1. Siirry tietokoneella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  3. Valitse Laitehallinta-kohdassa Xbox 360 -latausjono. Jonon ylin kohde ladataan ensin.
  4. Valitse jokin seuraavista:
    • Voit poistaa kohteen jonosta valitsemalla Poista.
    • Voit siirtää kohteen luettelon alkuun valitsemalla Siirrä ylös.

Jonon hallinta konsolissa

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  2. Valitse Active Downloads (aktiiviset lataukset).
picture

Näytetyt kohteet ovat latausjonossasi.
Aktiivisen latauksen tila voi olla jokin seuraavista:

• Pending (Odottaa): Kohde odottaa lataamista. Kohde saattaa odottaa, jos toinen kohde on juuri latautumassa tai jos konsoli ei ehkä ole yhteydessä Xbox Liveen.
  • Downloading (Ladataan): Kohdetta ladataan parhaillaan. Vihreä palkki kuvaa latauksen tilaa. Saat ilmoituksen Xbox-oppaaseen, kun lataus on valmis tai kun lataus keskeytyy tai epäonnistuu.
  • Paused (Keskeytetty): Kohteen lataus on pysähtynyt tilapäisesti. Sinulla saattaa olla verkkopeli tai muu Xbox Live -toiminto meneillään. Kun lopetat muun Xbox Live -toiminnon, lataus jatkuu.
  • Stopped (Pysäytetty): Lataus pysähtyy, jos peruutat sen. Lataus pysähtyy myös silloin, jos konsolin yhteys Xbox Liveen katkeaa.
    • Videoiden lataamista ei jatketa automaattisesti. Jos videon lataus pysähtyy, sinun on ehkä aloitettava lataus uudelleen.
    • Jos olet peruuttanut latauksen, mutta haluat kuitenkin ladata kohteen, kokeile kohteen lataamista uudelleen.
    • Jos yhteys konsolista Xbox Live -palveluun on katkennut, muodosta yhteys uudelleen ja lataa kohde uudelleen.
  • Assigned to Another Console (Määritetty toiselle konsolille): Kohde on valmis ladattavaksi, mutta se ladataan toiseen Xbox 360 -konsoliin.
  1. Valitse jokin seuraavista:
    • Kohteen poistaminen: Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Cancel Download (Peruuta lataus).
    • Latausjärjestyksen muuttaminen: Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Now (Lataa nyt).
    • Kohteen lataaminen käytössä olevaan konsoliin: Valitse kohde ja seuraa ohjeita.

Jos haluat, että kaikki tulevat Xbox Live -lataukset ohjataan nyt käyttämääsi konsoliin, lisätietoja on ohjeaiheessa Aiemmin ostetun sisällön lataaminen uudelleen uuteen tai kunnostettuun Xbox 360 -konsoliin.