Latausjonon hallinta

Yleiskuvaus

Kun valitset ladattavan kohteen, se lisätään latausjonoon. Näet latausjonosi kohteet seuraavasti:

Ratkaisut

Jonon hallinta tietokoneessa

1. Siirry tietokoneella Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Laitehallinta-kohdassa Xbox 360 -latausjono. Jonon ylin kohde ladataan ensin.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Kohteen poistaminen jonosta: valitse Poista.
    • Jonon ensimmäisenä ladattavan kohteen vaihtaminen: valitse halutun kohteen vieressä Siirrä ylös.

Huomautus Jos et ole kirjautunut sisään, sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilisi.

Jonon hallinta konsolissa

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  2. Valitse Active Downloads (aktiiviset lataukset).
picture

Näytetyt kohteet ovat latausjonossasi.
Aktiivisen latauksen tila voi olla jokin seuraavista:

• Odottaa: Kohde odottaa lataamista. Ladattavana saattaa olla toinen kohde, voit olla juuri pelaamassa peliä tai käyttämässä muuta Xbox Live -ominaisuutta tai konsoli ei ehkä ole yhteydessä Xbox Live -palveluun.
  • Ladataan: Kohdetta ladataan parhaillaan. Vihreä viiva kuvaa latauksen etenemistä. Saat ilmoituksen Xbox-oppaaseen, kun lataus on valmis tai kun lataus keskeytyy tai epäonnistuu.
  • Keskeytetty: Kohteen lataus on pysähtynyt tilapäisesti. Sinulla saattaa olla verkkopeli tai muu Xbox Live -toiminto meneillään. Kun lopetat muun Xbox Live -toiminnon, lataus jatkuu.
  • Pysäytetty: Lataus on pysähtynyt, koska olet peruuttanut sen tai konsolin yhteys Xbox Live -palveluun on katkennut.
    • Videoiden lataaminen ei jatku automaattisesti. Jos olit lataamassa videota ja lataus keskeytyi, sinun on ehkä aloitettava lataus uudelleen.
    • Jos olet peruuttanut latauksen, mutta haluat kuitenkin ladata kohteen, kokeile kohteen lataamista uudelleen.
    • Jos yhteys konsolista Xbox Live -palveluun on katkennut, muodosta yhteys uudelleen ja aloita kohteen lataus uudelleen.
  • Assigned to Another Console (Määritetty toiselle konsolille): kohde on valmis ladattavaksi, mutta se on määritetty ladattavaksi toiseen Xbox 360 -konsoliin.
  1. Valitse jokin seuraavista:
    • Kohteen poisto: Valitse kohde ja sen jälkeen Cancel Download (Peruuta lataus).
    • Latausjärjestyksen vaihtaminen: Valitse kohde ja sen jälkeen Download Now (Lataa nyt).
    • Kohteen lataaminen käytössä olevaan konsoliin: Valitse kohde ja seuraa ohjeita.

Jos haluat, että kaikki tulevat Xbox Live -lataukset ohjataan nyt käyttämääsi konsoliin, lisätietoja on ohjeaiheessa Aiemmin ostetun sisällön lataaminen uudelleen uuteen tai kunnostettuun Xbox 360 -konsoliin.