Virhesanoma A Purchase Error Occurred (Ilmeni ostovirhe) ilmenee, kun yrität ostaa jotakin Xbox Live

Kun yrität ostaa sisältöä Xbox Live Xbox 360 -konsolilla, saat seuraavan virhesanoman:

A Purchase Error Occurred (Ilmeni ostovirhe)

Ratkaisut

Kirjaudu ulos ja yritä uudelleen
  1. Paina Xbox-ohjaimen opaspainiketta ja kirjaudu sitten ulos painamalla X-näppäintä.
picture
Xbox 360 -ohjaimen opaspainike
  1. Valitse profiilisi ja kirjaudu sitten sisään.
  2. Siirry siihen sisältöön, joka aiheutti virheen.
  3. Kokeile ostaa kohde uudelleen. Jos kohteen ostaminen ei onnistu, yritä seuraavaa ratkaisua.
Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Siirry palvelun tilan sivulle ja tarkista, että Xbox LIVE -palvelu on käytettävissä.

• Jos Xbox LIVE -palvelu ei ole käytettävissä, odota ja yritä sisällön ostamista uudelleen, kun palvelu on jälleen käytettävissä.
  • Jos Xbox LIVE -palvelu on käytettävissä, kokeile seuraavaa ratkaisua.
Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun
  1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  • Jos näet keltaisen varoituskolmion, kyseessä saattaa olla NAT-ongelma. Lue lisätietoja tämän ongelman ratkaisemisesta tutustumalla Xbox Liven NAT-virheen ratkaisuun.
  • Jos keltaista varoitusvaroituskolmiota ei näy, kokeile seuraavaa ratkaisua.
Tyhjennä Xbox 360 -konsolin välimuisti

Lisätietoja Xbox 360:n välimuistin tyhjentämisestä on ohjeaiheessa Opi tyhjentämään Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.