Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een

Yleiskuvaus

Jos sinun on ladattava uudelleen jokin aiemmin lataamasi kohde, voit tehdä sen ilman lisämaksua.

Sisällön uudelleenlataus Xbox 360 -konsoliin

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Download History (Lataushistoria).
  2. Etsi uudelleen ladattava kohde lataushistoriasta.
  3. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).

Sisällön lisääminen Xbox 360:n latausjonoon

1. Siirry Internetiin yhteydessä olevalla laitteella Purchase History (Ostohistoria) -sivulle ja kirjaudu Microsoft-tilin tunnistetiedoilla (sähköpostiosoitteella ja salasanalla) sisään.
  2. Valitse uudelleen ladattava kohde ja valitse Add to queue (Lisää jonoon). Valinta lisää kohteen konsolisi latausjonoon.
  3. Käynnistä konsoli ja muodosta yhteys Xbox Liveen. Kohteen lataaminen alkaa.

Huomautus Aiemmin hankitun sisällön lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin ei siirrä sisällön käyttöoikeutta. Jos haluat käyttää sisältöä kirjautumatta Xbox Liveen, sisällön käyttöoikeus on siirrettävä konsoliin. Lisätietoja käyttöoikeuksien siirtämisestä on ohjeaiheessa En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.