Aiemmin ladatun sisällön lataaminen uudelleen

Yleiskuvaus

Jos sinun on ladattava uudelleen jokin aiemmin lataamasi kohde, voit tehdä sen ilman lisämaksua.

Ratkaisut

Sisällön uudelleenlataus tietokoneeseen

1. Näet ostohistoriasi siirtymällä ostohistoriaan ja kirjautumalla sisään Microsoft-tililläsi (sähköpostiosoite ja salasana).
  2. Valitse uudelleen ladattava kohde ja valitse Lisää jonoon. Valinta lisää kohteen konsolisi latausjonoon.
  3. Käynnistä konsoli ja muodosta yhteys Xbox Liveen. Kohteen lataaminen alkaa.

Huomautus Aiemmin hankitun sisällön lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin ei siirrä sisällön käyttöoikeutta. Jos haluat käyttää sisältöä kirjautumatta Xbox Liveen, sisällön käyttöoikeus on siirrettävä konsoliin. Lisätietoja käyttöoikeuksien siirtämisestä on ohjeaiheessa Sisällön toistaminen ei onnistu konsolin korjauksen tai vaihdon jälkeen.

Sisällön uudelleenlataus konsoliin

1. Kirjaudu sisään Xbox LIVEen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Etsi uudelleen ladattava kohde lataushistoriasta.
  5. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Again (lataa uudelleen).