Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Liven sisältöongelmien vianmääritys Xbox 360 -konsolilla

Xbox Livessä on paljon upeaa sisältöä, kuten sovelluksia, elokuvia, musiikkia ja pelejä. Jos kohtaat ongelman, kun yrität ostaa, ladata, pelata tai toistaa Xbox Live -sisältöä Xbox 360 -konsolilla, lue tämä sivu ja perehdy annettuihin ohjeisiin.

Tällä sivulla

Osto- ja latausongelmat

Saatat saada virhesanoman tai koodin, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä. Jos saat virhekoodin 80072EE2 tai virhesanoman Some Xbox Live content is temporarily unavailable (Osa Xbox Live -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä), lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven latausongelmien vianmääritys Xbox 360:ssä.

Jos saat jonkin seuraavista virheistä, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä, perehdy linkitettyyn ratkaisusivuun:

Jos saat This Item is No Longer Available (Tämä kohde ei ole enää saatavilla) -virhesanoman, kun yrität ladata Xbox Live -sisältöä uudelleen, kohde on mahdollisesti poistettu Xbox Livestä. Sisältö on mahdollisesti poistettu Xbox Livestä alueellisten lakisääteisten määräysten tai muiden ongelmien vuoksi. Näissä tilanteissa kohdetta ei enää voi ostaa tai ladata.

Sisällön pelaamisen ja toistamisen ongelmat

Jos sinulla on ongelmia ostamasi tai lataamasi sisällön pelaamisessa tai toistamisessa, seuraavista ohjeista voi olla apua.

Sisällön etsimiseen liittyvät ongelmat

Xbox Livessä käytettävissä olevan suuren sisältömäärän vuoksi juuri etsimäsi sisällön löytäminen voi olla vaikeaa. Jos sinulla on vaikeuksia löytää tiettyä nimikettä tai lisäosaa, voi olla helpompaa selata koko tarjontaa. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Huomautus Voit ajoittaa latauksen, kun olet ostanut nimikkeen tai lisäosan.

1. Siirry Xbox Gamesiin.
  2. Valitse Xbox 360.
  3. Etsi haluamasi sisältötyyppi ja valitse sitten Näytä kaikki. Valitse esimerkiksi Uudet Arcade-pelit -osasta Näytä kaikki, jos haluat suorittaa haun kaikista peleistä.
picture
  1. Valitse LAJITTELUPERUSTE-ruudusta haluamasi suodatin.
picture
  1. Valitse haluamasi nimike.
    Huomautus Jos etsit nimikkeelle lisäosaa, perehdy nimikkeen sivulla olevaan Kaikki lataukset -osaan.

Kun näytät koko tarjonnan, näytettävä sisältö on sisältö, joka on käytettävissä Xbox Live -tilisi alueella. Jotkin sisällöt eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Aikaisemmin listatut sisällöt on myös mahdollisesti poistettu lakisääteisten määräysten tai muiden ongelmien vuoksi.