Xbox Liven sisältöongelmien vianmääritys Xbox 360 -konsolilla

Xbox Livessä on paljon upeaa sisältöä, kuten sovelluksia, elokuvia, musiikkia ja pelejä. Jos kohtaat ongelman, kun yrität ostaa, ladata, pelata tai toistaa Xbox Live -sisältöä Xbox 360 -konsolilla, älä huolestu. Tältä sivulta voit löytää ratkaisun ongelmiin.

Aiheet

Osto- ja latausongelmat

Saatat saada virhesanoman tai koodin, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä. Jos saat virhekoodin 80072EE2 tai virhesanoman Some Xbox Live content is temporarily unavailable (Osa Xbox Live -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä), lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven latausongelmien vianmääritys.

Saatat saada myös yhden seuraavista virheistä, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä. Jos saat jonkin näistä virhesanomista, saat ohjeet ongelman vianmääritykseen napsauttamalla linkkiä:

Jos saat This Item is No Longer Available (Tämä kohde ei ole enää saatavilla) -virhesanoman, kun yrität ladata Xbox Live -sisältöä uudelleen, kohde on mahdollisesti poistettu Xbox Livestä. Sisältö on mahdollisesti poistettu Xbox Livestä alueellisten lakisääteisten määräysten tai muiden ongelmien vuoksi. Jos sisältö poistetaan Xbox Livestä, kohdetta ei enää voi ostaa tai ladata.

Sisällön pelaamisen ja toistamisen ongelmat

Jos sinulla on ongelmia ostamasi tai lataamasi sisällön pelaamisessa tai toistamisessa, seuraavista ohjeista voi olla apua.

Sisällön etsimiseen liittyvät ongelmat

Xbox Livessä käytettävissä olevan suuren sisältömäärän vuoksi juuri etsimäsi sisällön löytäminen voi olla vaikeaa. Jos sinulla on vaikeuksia löytää tiettyä nimikettä tai lisäosaa, voi olla helpompaa suorittaa haku kaikista nimikkeistä. Voit tehdä sen seuraavasti.

Huomautus Kun olet ostanut nimikkeen tai lisäosan, voit ajoittaa latauksen Xbox-konsoliin.

1. Siirry Xbox Gamesiin.
  2. Valitse Xbox 360.
  3. Etsi haluamasi sisältötyyppi ja valitse sitten Näytä kaikki. Valitse esimerkiksi Uudet pelit -osasta Näytä kaikki, jos haluat suorittaa haun kaikista peleistä.
  4. Valitse LAJITTELUPERUSTE-ruudusta haluamasi suodatin.
  5. Valitse haluamasi nimike.
    Huomautus Jos etsit nimikkeelle lisäosaa, perehdy nimikkeen sivulla olevaan Kaikki lataukset -osaan.

Kun näytät kaikki nimikkeet, näytettävä sisältö on sisältö, joka on käytettävissä Xbox Live -tilisi aluepohjaisen asetuksen mukaan. Koska kaikki sisällöt eivät ole saatavilla kaikilla alueilla, et ehkä löydä tiettyjä sisältöjä aluekohtaisten rajoitusten vuoksi. Aikaisemmin listatut sisällöt on myös mahdollisesti poistettu lakisääteisten määräysten tai muiden ongelmien vuoksi.