Tarkastele Xbox Live -lataushistoriaasi

Yleiskuvaus

Voit nähdä luettelon konsolin Xbox Livestä tai tietokoneella lataamistasi kohteista. Voit ladata kohteen (tarvittaessa) uudelleen ilman lisämaksua.

Konsolissa

1. Kirjaudu sisään Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
Xbox 360:n asetukset
  1. Valitse Download History (Lataushistoria).
  2. Selaa lataushistoriaasi. Jos haluat ladata jotakin uudelleen, valitse kohde ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).
    Huomautus Jos haluat nähdä Xbox Live -tililtäsi tehdyt maksut, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -maksujen ja lataushistorian tarkistaminen.

Tietokoneessa

1. Näet ostohistoriasi siirtymällä ostohistoriaan ja kirjautumalla sisään Microsoft-tililläsi (sähköpostiosoite ja salasana).
  2. Selaa ostohistoriaasi. Jos haluat ladata jotakin uudelleen, valitse Lisää jonoon. Valinta lisää kohteen konsolisi latausjonoon.
  3. Käynnistä konsoli ja muodosta yhteys Xbox Liveen. Kohteiden lataus alkaa.