Xbox 360 E -konsoli käynnistyy uudelleen tai televisiosi kuva katoaa, kun vaihdat sen tuloliitäntää

Yleiskuvaus

Xbox 360 E -konsoli saattaa käynnistyä uudelleen tai televisiosi tai näyttösi kuva saattaa kadota, kun vaihdat Xbox 360 E -konsolin television toiseen tuloliitäntään esimerkiksi kaapelilähetyksen paikalle.

Yritä ratkaista ongelma seuraavalla ratkaisulla:

1. Sammuta Xbox 360 E -konsolin ja television tai näytön virta.
  2. Irrota kaikki ääni- ja videokaapelit (myös kuulokemikrofonit) konsolin takaosasta.
  1. Liitä konsolin takaosaan vain HDMI-kaapeli, ja liitä sen toinen pää television tai monitorin tuloliitäntään.
  1. Kytke Xbox 360 E -konsolin ja television tai näytön virta.
  2. Vaihda televisiosi tai näyttösi kaukosäätimellä kuvalähdettä konsolista digivastaanottimeen tai viihdejärjestelmään ja sitten takaisin konsoliin.

Estät ongelmaa toistumasta, kun et käytä konsolin HDMI-porttia ja 3,5 mm:n porttia yhtä aikaa. Jos käytät kolmannen osapuolen kuulokemikrofonia, parhaat tulokset saat liittämällä sen televisiosi tai näyttösi äänilähtöön.