Virhe xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ilmenee, kun yrität päivittää Xbox 360 -konsolia

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xboxin käyttöliittymän päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Järjestelmäpäivitys ei ole ladattavissa.
Tilan koodi: xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Huomautus xxxx:llä merkityt numerot vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei löydä päivityksen edellistä versiota.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Lataa päivitys ulkoiselle USB-muistitikulle

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla päivityksen ulkoiselle USB-muistitikulle. Asenna sen jälkeen päivitys muistitikulta. Toimi näin:

1. Käytä USB-muistitikkua, jossa on vähintään 90 megatavua vapaata tilaa.
  2. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää (Windows).
  3. Lataa tämä järjestelmäpäivitys virhekoodillesi:
    xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
  4. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  5. Pura tiedosto. Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  6. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  7. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  8. Jos konsolissa on levy, poista se.
  9. Sammuta virta konsolista.
  10. Poista Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsolin kaikki tallennuslaitteet, mukaan lukien USB-muistitikut sekä ulkoiset ja sisäiset kiintolevyt.
    • Kiintolevyn poistaminen Xbox 360 E -konsolista:
      1. Sammuta virta konsolista.
      2. Sijoita konsoli vaakatasoon.
      3. Etsi konsolin oikeassa kyljessä, lähellä konsolin takareunaa sijaitseva kiintolevyn kannen vapautin.
      4. Liu'uta vapautinta viistosti (alas ja konsolin etuosaa kohti) ja vedä samalla kiintolevyn luukku auki.
      1. Irrota kiintolevy vetämällä kielekettä.
  1. Aseta kiintolevyn kansi takaisin paikalleen, ennen kuin kytket virran taas konsoliin.
  • Kiintolevyn poistaminen Xbox 360 S -konsolista:
    1. Sammuta virta konsolista.
    2. Sijoita konsoli vaakatasoon.
    3. Etsi konsolin oikeassa kyljessä (lähellä konsolin takareunaa) sijaitseva kiintolevyn kannen vapautin.
    4. Liu'uta vapautinta konsolin etuosaa kohti ja vedä samalla kiintolevyn luukku auki.
  1. Irrota kiintolevy vetämällä kielekettä.
  1. Aseta kiintolevyn kansi takaisin paikalleen, ennen kuin kytket virran taas konsoliin.
  • Kiintolevyn poistaminen alkuperäisestä Xbox 360 -konsolista:
    1. Sammuta virta konsolista.
    2. Etsi kiintolevy konsolin päältä (tai vasemmasta kyljestä sen mukaan, missä asennossa konsoli on).
      Huomautus Kaikissa Xbox 360 -konsoleissa ei ole kiintolevyä.
  1. Paina kiintolevyn vapautuspainiketta.
      1. Nosta kiintolevyä poispäin konsolista.
  1. Liitä päivityksen sisältävä USB-muistitikku konsolin USB-porttiin.
  2. Käynnistä konsoli. Kun konsoli käynnistyy, ohjelmistopäivityksen pitäisi alkaa automaattisesti.

Ratkaisu 2: Yksinkertaista verkkokokoonpanoa

Joskus reitittimen palomuuri voi estää päivityksen latautumisen. Jos reitittimessäsi on tällainen palomuuri, verkon kokoonpanoa on tilapäisesti yksinkertaistettava. Toimintaohjeet:

1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota modeemi reitittimestä. Liitä konsoli suoraan modeemiin tavallisella Ethernet-kaapelilla. Tällöin päivitys ohittaa reitittimen palomuurin. (Tässä vaiheessa modeemiin ei saa olla liitettynä muita laitteita.)
  3. Käynnistä konsoli.
  4. Lataa järjestelmäpäivitys, jonka lataus aiemmin epäonnistui.
  5. Irrota konsoli modeemista. Liitä modeemi jälleen reitittimeen ja konsoli reitittimeen.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.