Virhe xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx tulee näkyviin, kun yrität ladata Xbox-päivitystä Xbox 360:een

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xboxin käyttöliittymän päivitystä Xbox 360:een:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Tilan koodi: xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Jos saat tämän sanoman ja virhekoodin, konsoli ei onnistu löytämään edellistä versiota päivityksestä, jota yrität ladata.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Lataa järjestelmäpäivitys virhekoodillesi

Lataa saamaasi virhekoodia ja sanomaa vastaava järjestelmäpäivitys.

1. Käytä USB-muistitikkua, jossa on vähintään 90 megatavua vapaata tilaa.
  2. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää (Windows).
  3. Lataa virhekoodillesi seuraava järjestelmäpäivitys:
    xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
  4. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  5. Pura tiedosto. Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  6. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  7. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  8. Jos konsolissa on levy, poista se.
  9. Sammuta virta konsolista.
  10. Poista Xbox 360 S -konsolin kaikki tallennuslaitteet, mukaan lukien USB-muistitikut sekä ulkoiset ja sisäiset kiintolevyt.

Xbox 360 S -konsolin kiintolevyn irrottaminen:

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Sijoita konsoli vaakatasoon.
  3. Etsi (konsolin oikeasta kyljestä läheltä takareunaa) kiintolevyn kannen vapautin.
  4. Liu'uta vapautinta konsolin etuosaa kohti ja vedä samalla kiintolevyn luukku auki.
  1. Irrota kiintolevy vetämällä kielekettä.
  2. Aseta kiintolevyn kansi takaisin paikalleen, ennen kuin kytket virran taas konsoliin.
    1. Liitä päivityksen sisältävä USB-muistitikku konsolin USB-porttiin.
    2. Käynnistä konsoli. Kun konsoli käynnistyy, ohjelmistopäivityksen pitäisi alkaa automaattisesti.

Ratkaisu 2: Verkkokokoonpanon yksinkertaistaminen

Joskus reitittimen palomuuri voi estää päivityksen lataamisen. Jos reitittimessäsi on tällainen palomuuri, verkon kokoonpanoa on tilapäisesti yksinkertaistettava. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Sammuta konsoli.
    2. Irrota modeemi reitittimestä.
    3. Liitä konsoli suoraan modeemiin tavallisella Ethernet-kaapelilla. Tällöin päivitys ohittaa reitittimen palomuurin.
      Tässä vaiheessa modeemiin ei saa olla liitettynä muita laitteita.
    1. Käynnistä konsoli.
    2. Lataa järjestelmäpäivitys, jonka lataus aiemmin epäonnistui.
    3. Irrota konsoli modeemista. Liitä modeemi jälleen reitittimeen ja konsoli reitittimeen.