Virhe 0000-F001 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun

Ongelma

Kun yrität muodostaa Xbox Live -yhteyden, saat seuraavaa esimerkkiä muistuttavan virhesanoman:

DNS-virhe

Käyttämäsi DNS-palvelin ei voi selvittää Xbox Live -palvelinnimiä. Ongelma voi olla kotiverkon ulkopuolella. Ota tarvittaessa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.

VIRHEEN TILARAPORTTI

W: xxxx - xxxx
X: 0000 - F001
Y: xxxx - xxxx
Z: xxxx - xxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Virhesanoma voi tarkoittaa jotakin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Verkkokokoonpanossa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista Xbox Live -palvelun tila Palvelun tila -sivulla.

Ratkaisu 2: Suorita verkkokokoonpanon vianmääritys

Suorita verkkokokoonpanon vianmääritys kokeilemalla Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.