Virhe 0x8015402D ilmenee, kun yrität vaihtaa Microsoft-tilisi Xbox 360:ssä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität vaihtaa Microsoft-tilisi Xbox 360 -konsolilla:

0x8015402D
Sorry, this action can’t be performed at this time. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) Visit www.xbox.com/support for more information. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että mahdollisuus vaihtaa Microsoft-tilisi ei ole enää käytettävissä Xbox 360 -konsolissa.

Ratkaisut

Voit päivittää Microsoft-tilisi ja korjata ongelman kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Palauta Microsoft-tilisi

Jos et enää pysty käyttämään Microsoft-tiliin kirjautumiseen käytettävää sähköpostitiliä ja se on @outlook.com-, @live.com-, @msn.com- tai @hotmail.com-tili, voit palauttaa sen vaihtamalla salasanasi.

Ratkaisu 2: Vaihda Microsoft-tiliisi liittyvä sähköpostitili

Jos et enää pysty käyttämään sisäänkirjautumiseen käytettävää sähköpostitiliä tai haluat vaihtaa sen, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen.

Haluat ehkä vaihtaa sähköpostiosoitteen seuraavista syistä:

• Olet vaihtanut sähköpostipalvelun tarjoajaa.
  • Olet vaihtanut nimeäsi tai haluat tulla kutsutuksi toisella nimellä.
  • Haluat käyttää helpommin muistettavaa sähköpostiosoitetta.

Ratkaisu 3: Vaihda pelaajatunnuksesi

Sinun ei tarvitse vaihtaa Microsoft-tiliä, jos haluat uuden pelaajatunnuksen. Voit vaihtaa pelaajatunnuksen milloin tahansa Vaihda pelaajatunnus -kohdassa.

Huomautus Pelaajatunnuksen vaihtamisesta voidaan periä maksu.

Ratkaisu 4: Luo uusi Microsoft-tili perheenjäsenelle

Luomalla Microsoftin lapsen tilin voit asettaa lapsellesi sisältö- ja ostorajoituksia sekä ottaa nämä asetukset käyttöön kaikissa Xbox One- ja Windows 10 -laitteissa. Jos haluat luoda lapselle tilin ja lisätä lapsen Microsoft-perheeseesi, kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com/family ja valitse Lisää lapsi.

Ratkaisu 5: Siirrä pelaajatunnuksesi toiselle Microsoft-tilille

Pelaajatunnusta ei voi siirtää toiselle Microsoft-tilille. Perehdy yllä olevaan ratkaisuun 3, jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksesi.

Ratkaisu 6: Jaa Xbox Live Gold -tilauksesi ja -sisältösi Xbox One -konsolissa

Microsoft-tilejä ei voi yhdistää, mutta jos sinulla on useita tilejä, voit jakaa Xbox Live Gold -tilauksesi ja -sisältösi Xbox Onessa. Jos haluat tehdä tämän, varmista, että kaikki tilisi ovat samassa Xbox One -konsolissa, ja valitse sen jälkeen kyseinen konsoli Xbox-kotikonsoliksesi. Voit tämän jälkeen jakaa Xbox Live Gold -tilauksesi kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.