Virhe 0xc00d1395/0x80151200 ilmenee, kun käytät Xbox-sovellusta

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käyttää Xbox-sovellusta:

0xc00d1395/0x80151200

Tämä saattaa tarkoittaa, että automaattisesti uudistettavan tilauksen, kuten Xbox Music Pass -tilauksen, automaattinen uudistaminen epäonnistui vanhentuneen maksuvälineen tai tililtä puuttuneiden maksutietojen vuoksi. Tällöin tilisi ei pysty käyttämään Xbox Live -palvelua.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä maksuväline tai tilisi maksutiedot, jotta tilauksesi voidaan uudistaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta.