Virhe 16 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinect-mikrofonia

Saat seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensorin mikrofonia:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone. (Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä.)

Virhekoodi 16

Jos saat tämän virhesanoman, kun käytät Kinectiä, Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: valitse More Info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen).

Kun saat virhesanoman, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin käyttämistä varten on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset vaiheet eivät ratkaisseet ongelmaa, siirry verkon palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.