Virhe 19-02-80004005 ilmenee, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla.

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360 -konsolillasi:

Can't play this content because it may not be supported. (Sisältöä ei voi toistaa, koska sitä ei ehkä tueta.) For more info, go to www.xbox.com/support. (Saat lisätietoja osoitteesta www.xbox.com/support.)

Tilan koodi: 19-02-80004005

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisältö on suojattu. Tämä virhe saattaa ilmetä silloin, jos sisältö on koodattu digitaalisella oikeuksien hallinnalla (DRM-suojauksella).

Ratkaisut

Voit kiertää tämän ongelman hankkimalla sisällöstä suojaamattoman (DRM-suojaamattoman) version.

Huomautus: joidenkin tiedostomuotojen toistaminen saattaa edellyttää valinnaisen mediapäivityksen asentamista.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.