Virhe 19-03-80004005 ilmenee, kun yrität toistaa sisältöä iPodista Xbox 360 -konsolilla.

Yleiskuvaus

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität toistaa iPodissa olevaa sisältöä Xbox 360 -konsolillasi:

Can't play this content because it may not be supported. (Sisältöä ei voi toistaa, koska sitä ei ehkä tueta.)

Tilan koodi: 19-03-80004005

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisällön tiedostomuotoa ei tueta.

Tämä ongelma saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, kun yrität toistaa AAC-muotoisia tiedostoja iPodistasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavan ratkaisun avulla:

1. Valitse Apps (Sovellukset) ja sen jälkeen Search Apps (Hae sovelluksia).
  2. Valitse Show me (Näytä) ja sen jälkeen All media (Kaikki mediatiedostot).
  3. Etsi Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys).
  4. Valitse Extras (Ekstrat) ja sen jälkeen Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys).
  5. Valitse Download (Lataa) ja sitten Confirm Download (Vahvista lataus).
  6. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.