Virhekoodi 19-04-80004005 ilmenee, kun yrität suoratoistaa musiikkia Xbox 360 -konsoliin

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität suoratoistaa musiikkia Xbox 360 -konsoliisi:

Unplayable content (Sisältöä ei voi toistaa)

Can't play this content because it may not be supported. (Sisältöä ei voi toistaa, koska sitä ei ehkä tueta.)

Tilan koodi: 19-04-80004005

Tämä voi tarkoittaa sitä, että tiedosto on suojattu tai Xbox 360 -konsoli ei tue tätä äänitiedostomuotoa.

Xbox 360 tukee seuraavia äänitiedostomuotoja:

• MP3 (*.mp3)
  • WMA (*.wma): WMA7/8, WMA9 Pro (stereo ja 5.1), WMA Lossless
  • Advanced Audio Coding (AAC) (*.m4a, *.m4b, *.m4p, *.m4v, *.m4r, *.3gp, *.mp4, *.aac)
    Huomautus: Xbox 360 -konsoli voi toistaa vain sellaisia AAC-tiedostoja, joita ei ole suojattu digitaalisten oikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management). Suojatut AAC-tiedostot näkyvät harmaina Xbox-käyttöliittymässä.

Ratkaisut

Valinnaisen mediapäivityksen (Optional Media Update) lataaminen AAC-tiedostoille

Jos haluat kuunnella AAC-muodossa tallennettua musiikkia, sinun on ladattava valinnainen mediapäivitys (Optional Media Update) Xbox Live -palvelusta. Toimi näin:

Tietokone

1. Siirry valinnaisen mediapäivityksen sivulle.
  2. Valitse Download to Xbox 360 (Lataa Xbox 360 -konsoliin).
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Xbox Live -tiliisi.
  4. Valitse Confirm Download (Vahvista lataus).
  5. Valitse Valmis.
  6. Valinnainen mediapäivitys (Optional Media Update) näkyy Xbox 360 -konsolin My Games (Omat pelit) -kohdassa, kun lataus on valmis.

Xbox 360 -konsolissa

1. Siirry Bing-osioon ja tee haku sanoilla Optional Media Update.
  2. Valitse Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys).
  3. Valitse Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys) uudelleen.
  4. Valitse Confirm Download (Vahvista lataus). Lataus on maksuton.
  5. Kun lataus on valmis, valitse Continue (Jatka) ja palaa sitten Xbox-käyttöliittymään.

Tärkeää: Jos käytät ystäväsi Xbox 360 -konsolia ja olet jo ladannut valinnaisen mediapäivityksen omaan konsoliisi, et voi ladata valinnaista mediapäivitystä uudelleen. Pelaajatunnus voi ladata valinnaisen mediapäivityksen vain kerran. Jos haluat kuunnella ystäväsi luona AAC-tiedostoja, joita ei ole suojattu sisältöoikeuksien DRM-hallinnalla, ystäväsi on ladattava valinnainen mediapäivitys.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.