Virhekoodi 205 ilmenee, kun yrität lisätä Xbox 360 -konsolia Windows Media Centeriin

Yleiskuvaus

Voit saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität lisätä Xbox 360 -konsolin Windows Media Centeriin:

Windows Media Center Extender setup failed with the following error code: (Windows Media Center Extender -laitteen asennus ei onnistunut, asennukseen liittyy seuraava virhesanoma:) -205.

Tämä saattaa tarkoittaa, että Windows Extender ei voi määrittää konsolille käyttäjätiliä. Näin saattaa käydä, jos tietokoneesi on toimialueella, jonka Ryhmäkäytäntö-asetus estää konsolin yhdistämisen tietokoneeseen. Voi myös olla, että Media Center Extender -varmenne on vioittunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Poista Extender-yhteyden tiedot konsolista ja tietokoneesta ja yritä sitten uudelleen lisätä Xbox 360 -konsoli Windows Media Centeriin

• Poista Windows Extenderin asennus Windows Vista- tai Windows 7 -tietokoneesta. Toimintaohjeet:
    1. Käynnistä tietokoneessa Windows Media Center.
    2. Valitse Tehtävät ja valitse sitten Asetukset.
    3. Valitse Extender-laite ja valitse sitten Xbox 360 -konsoli.
    4. Valitse Poista asennus.
  • Katkaise Xbox 360 -konsolissa yhteys tietokoneen Windows Media Centeriin. Toimintaohjeet:
    1. Valitse Xbox Kojelaudan System Settings (Järjestelmäasetukset) -osiossa vaihtoehto Computers (Tietokoneet).
    2. Valitse Windows Media Center ja paina sitten A-näppäintä.
    3. Valitse Disconnect (Katkaise yhteys).
    4. Paina ohjaimen B-näppäintä toistuvasti, kunnes olet palannut System Settings (Järjestelmäasetukset) -osioon.
    5. Jos Xbox 360 -konsolissa on kiintolevy tai muistikortti, siirry System Settings (Järjestelmäasetukset) -osioon ja valitse sitten Memory (Muisti).
    6. Valitse Hard Drive (Kiintolevy) tai Memory Card (Muistikortti), valitse Games (Pelit) ja valitse sitten profiilisi.
    7. Valitse Xbox 360 Dashboard (Xbox 360:n käyttöliittymä) ja valitse sitten Windows Media Center.
    8. Valitse Delete (Poista) ja paina A-näppäintä.
    9. Paina ohjaimen B-näppäintä toistuvasti, kunnes olet palannut System Settings (Järjestelmäasetukset) -osioon.

Yritä nyt uudelleen lisätä Xbox 360 -konsoli tietokoneen Windows Media Centeriin.

Jos virhekoodi tulee uudelleen näkyviin, kokeile seuraavaa ratkaisua.​

Ratkaisu 2 (Windows Vista -tietokoneille): Poista Media Extender -varmenne

1. Napsauta Käynnistä-painiketta (eli vasemman alakulman Windows-kuvaketta), kirjoita Aloita haku -ruutuun mmc ja paina ENTER-näppäintä.

Jos järjestelmä pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai toiminnon vahvistamista, kirjoita salasana tai valitse Jatka.

1. Valitse Tiedosto-valikosta Lisää tai poista laajennus.
  2. Valitse Varmenteet ja valitse sitten Lisää.
  3. Valitse Tietokonetili ja valitse sitten Seuraava.
  4. Valitse Paikallista tietokonetta, valitse Valmis ja valitse sitten OK.
  5. Laajenna siirtymisruudun Konsolin pääkansio -kohdassa Varmenteet-kohta, laajenna Henkilökohtaiset-kohta ja valitse sitten Varmenteet.
  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Microsoft Windows Media Center Extender Host -vaihtoehtoa ja valitse sitten Poista.
  7. Kun olet poistanut sertifikaatin, poista Extender-laitteen asennus ja aloita sitten Extender-laitteen määrittäminen alusta.

Jos virhekoodi tulee uudelleen näkyviin, kokeile seuraavaa ratkaisua.​

Ratkaisu 3 (Windows Vista -tietokoneille): Käynnistä Verkkoluettelopalvelu uudelleen

1. Napsauta Käynnistä-painiketta (eli vasemman alakulman Windows-kuvaketta), kirjoita Aloita haku -ruutuun services.msc ja paina ENTER-näppäintä.

Jos järjestelmä pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta, kirjoita salasana tai valitse Jatka.

1. Tarkista palveluluettelossa, että Verkkoluettelopalvelu-kohdan Tila-sarakkeen arvo on Käynnistetty ja Käynnistystyyppi-sarakkeen arvo on Automaattinen.
  2. Jos palvelun asetuksia on muutettava, kaksoisnapsauta palvelua, tee muutos ja valitse sitten OK.
  3. Aloita Extender-laitteen määrittäminen alusta.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.