Virhe 20A8-4840 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun

Ongelma

Näet Xbox Live -palveluun yhteyttä muodostettaessa seuraavaa esimerkkiä muistuttavan virheen:

W: 0000-0021

X: 0000-F001

Y: 20A8-4840

Z: 0000-0000

Tämä saattaa tarkoittaa, että verkkoasetuksissa on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina opaspainiketta ja valitse Turn Off Console (Sammuta konsoli).
  2. Käynnistä Xbox 360 -konsoli.

Huomautus Jos käytössäsi on langaton Xbox 360 -ohjain, voit käynnistää konsolin ohjaimen opaspainikkeen avulla.

Ratkaisu 3: Avaa verkkoportit

Xbox Live -palvelun käyttämiseen tarvitaan useita avoimia verkkolaitteen tai palomuurin portteja. Lisätietoja siitä, minkä porttien on oltava avoimina Xbox Liveä varten, on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.