Virhe 23ef tulee näkyviin, kun lataat Xbox 360 -konsolin päivitystä

Yleiskuvaus

Voit saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can’t update your console. (Konsolin päivitys ei onnistu.) Please visit www.xbox.com/support. (Käy osoitteessa www.xbox.com/support.)

Tilan koodi: 23ef-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Virhekoodin x-merkit ovat paikkamerkkejä. Varsinainen virhekoodi vaihtelee. 23ef-virhekoodi voi näyttää esimerkiksi seuraavalta:

23ef-3cd6-1380-2203-c000-c001

23ef-351f-b800-0f00-c000-014f

Nämä virheet saattavat tarkoittaa, että päivityksen lataaminen konsoliin epäonnistui.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Kokeile konsolipäivityksen vianmäärityksen sivulla olevia ohjeita

Ratkaise ongelma kokeilemalla ratkaisuja ohjeaiheessa Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys.

Ratkaisu 2: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.