Virhekoodi 3151 ilmenee, kun yrität ladata Xbox-päivitystä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox-käyttöliittymän päivitystä:

Järjestelmäpäivitys ei ole ladattavissa.

Tilan koodi: 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Huomautus xxxx:llä merkityt numerot vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei onnistu löytämään edellistä versiota päivityksestä, jota yrität ladata.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Lataa päivitys ulkoiselle USB-muistitikulle

1. Käytä USB-muistitikkua, jossa on vähintään 90 megatavua vapaata tilaa.
  2. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää (Windows).
  3. Lataa virhekoodia varten seuraava järjestelmäpäivitys:
    3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.
  4. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  5. Pura tiedosto. Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  6. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  7. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  8. Jos konsolissa on levy, poista se.
  9. Sammuta virta konsolista.
  10. Poista Xbox 360 S -konsolin kaikki tallennuslaitteet, mukaan lukien USB-muistitikut sekä ulkoiset ja sisäiset kiintolevyt. Lue tietoja kiintolevyn irrottamisesta.
  11. Liitä päivityksen sisältävä USB-muistitikku konsolin USB-porttiin.
  12. Käynnistä konsoli. Kun konsoli käynnistyy, ohjelmistopäivityksen pitäisi alkaa automaattisesti.
  13. Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edellinen ratkaisu ei korjannut ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.