Virhe 32 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinect-mikrofonia

Saat seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone. (Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä.)

32

Jos saat tämän virhesanoman, kun käytät Kinectiä, Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Kun saat virheen, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset kaksi ratkaisua eivät korjanneet ongelmaa, siirry verkon huoltokeskukseen ja tee korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuun ja huollon usein kysytyt kysymykset.