Virhe 335A ilmenee, kun lataat Xbox 360 -konsolin ohjelmistopäivitystä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun lataat Xbox 360 -konsolin ohjelmistopäivitystä:

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Voit testata yhteytesi valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

Tilan koodi: 335A-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että verkossa on ongelma, tallennuslaitteen tallennustila ei riitä, tallennuslaitteessa on ongelma tai järjestelmävälimuistissa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: yritä asentaa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu painike).
  3. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2: varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Saat lisätietoja Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen -ohjeartikkelista.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Yritä asentaa päivitys uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 5: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai levylle, ja asenna päivitys sitten konsoliin.

Kopioi konsolipäivitys tietokoneestasi USB-muistitikulle tai levylle ja asenna se sitten konsoliin.

Voit kopioida päivityksen USB-muistitikulle seuraavasti:

Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto.
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).