Virhekoodi 351f-0000-0080-0300-8007-0570 ilmenee, kun yrität ladata Xbox-päivitystä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata Xbox-päivitystä:

Järjestelmäpäivitys ei ole ladattavissa.

Tilan koodi: 351f-0000-0080-0300-8007-0570.

Tämä saattaa tarkoittaa, että on ilmennyt virhe, joka liittyy pelin tai sovelluksen päivitykseen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
    1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
    1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).