Virhekoodi 396B ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman yrittäessäsi ladata konsoliohjelmiston päivitystä Xbox 360:een.

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)
Tilan koodi: 396B-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Tämä tarkoittaa, että konsolin päivitystä ei ladattu ja asennettu.

Huomautus Tämän virhekoodin xxxx-merkit ovat paikkamerkkejä. Tarkka virhekoodi vaihtelee alueen mukaan. 396B-virhekoodi voi näyttää esimerkiksi seuraavalta:

396B-397F-1380-0702-C000-0099.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma kokeilemalla ratkaisuja ohjeaiheessa Virhekoodi konsoliohjelmiston päivityksen jälkeen .

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.