Virhe 397f ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman yrittäessäsi ladata konsoliohjelmiston päivitystä Xbox 360:een.

Update failed. (Päivitys epäonnistui.) Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.)

Tilan koodi: 397F-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Huomautus Tämän virhekoodin xxxx-merkit ovat paikkamerkkejä. Tarkka virhekoodi vaihtelee alueen mukaan. 397F-virhekoodi voi näyttää esimerkiksi seuraavalta:

397F – 3CD6 – B800 – 0F00 - C000 - 0013

Tämä tarkoittaa, että konsolin ohjelmistoa ei ladattu ja asennettu.

Ratkaisut

Ratkaise ongelma tutustumalla ratkaisuihin ohjeaiheessa Virhekoodi konsoliohjelmiston päivityksen jälkeen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.