Virhe 3CD6 ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Ongelma

Voit saada seuraavanlaisen virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata konsoliohjelmiston päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

Tilan koodi: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

Tilan koodi: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Huomautus Näissä virhekoodeissa x-merkit ovat paikkamerkkejä. Tarkka virhekoodi vaihtelee alueen mukaan.

Tämä tarkoittaa, että konsoliohjelmiston päivitystä ei voitu asentaa Xbox 360:een.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Suorita konsolin päivitysongelmien vianmääritys

Ratkaise ongelma kokeilemalla ratkaisuja ohjeaiheessa Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Yritä järjestelmäpäivityksen asentamista toiseen sijaintiin

Jos ongelma ei poistu, yritä järjestelmäpäivityksen asentamista toiseen sijaintiin. Voit esimerkiksi irrottaa kiintolevyn omasta Xbox-konsolistasi ja asentaa sen ystävän Xbox-konsoliin, ja yrittää päivityksen asentamista sitten uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.