Virhe 4 ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Jos saat virhekoodin 4 ja seuraavan sanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria, se tarkoittaa, että Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone. (Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä)

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin käyttämistä varten on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.