Virhe 52-C00D28AC ilmenee, kun toistat videon Xbox 360 -konsolilla

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa Xbox Livestä ladatun, tietokoneesta suoratoistetun tai levyltä toistetun videon Xbox 360 -konsolilla:

52-C00D28AC

Tämä tarkoittaa, että sisältö on suojattu sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management). Joskus sisällön käyttöoikeus mahdollistaa toiston vain tietyllä tietokoneella tai laitteella. Toistettavalla sisällöllä ei ehkä ole käyttöoikeutta, joka mahdollistaa toiston Xbox 360:llä.

Ratkaisu

Toista video kannettavalla laitteella, joka tukee tämän suojatun sisällön toistoa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin digitaalisten oikeuksien hallinta.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 52-C00D28AC ilmenee, kun toistat videon Xbox 360 -konsolilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?