Virhe 53-C00DF238 ilmenee, kun suoratoistat tietokoneessa olevaa videota Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität suoratoistaa tietokoneessa olevaa videota Xbox 360 -konsolilla medianjako-ohjelmiston avulla.

53-C00DF238

Verkkoyhteys katkaistiin.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman varmistamalla, että tietokone on käynnissä ja yhteydessä verkkoon, ja että medianjako-ohjelmisto on käynnissä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Mediasisällön suoratoisto Groovella, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla.