Virhe 56-C00DF238 ilmenee, kun toistat Windows Phone -laitteessa tai USB-muistitikulla olevan videon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa Windows Phone -laitteessa tai USB-muistitikulla olevan videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelun kautta Xbox 360 -konsolilla:

56-C00DF238

Tämä saattaa tarkoittaa, että yhteys Media Transfer Protocol (MTP) -protokollaa tukevaan puhelimeen tai muistitikkuun on suljettu.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman yhdistämällä laitteen uudelleen Xbox 360 -konsoliin.