Virhekoodi 5829 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman käyttäessäsi Xbox 360:tä:

An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games (Saatavilla voi olla peliä tukeva päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/games)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox 360 ei tue peliä.
  • Käytössäsi on jokin muu tallennuslaite kuin virallinen Xbox 360 -kiintolevy.
  • Xbox 360 -konsoliin ei ole asennettu kaikkia tarvittavia ohjelmistopäivityksiä.
  • Alkuperäisen Xbox-konsolin pelitallennuksia ei voi siirtää Xbox 360 -konsoliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.